Rólunk

Mi hol tartunk az utunkon?

Egy frankfurti repülőjáraton született meg ennek a podcastnak az ötlete 2018 január végén, amikor a CreativeWorld-re utaztunk egy kicsit inspirálódni. A lelkes ötletelést hamarosan tervek, majd tettek követték, és már túl vagyunk az első felvételeken, kész a honlap, bemutatkoztunk az RTL klub reggeli műsorában és már készítjük a következő adásokat, hívjuk meg a vendégeket. Pedig egy hónap sem telt el, de ha jó úton jársz, akkor gőzerővel haladnak a dolgok. A mi útjaink egyértelműen egymásba ágaztak és reméljük, hogy ti is csatlakoztok hozzánk. Menjünk együtt! 

2016-ban készítettem Anitával egy interjút a szikrákra és azonnal egymásra hangolódtunk, azóta pedig több közös kreatív projekten vagyunk túl, ez a podcast pedig a legújabb és legizgalmasabb… – Évi

 

Ismerj meg minket!

Csapatommal a kreatív energiánkat csak arra összpontosítjuk, hogy érdekes és inspiráló tartalmakat állítsunk elő a social mediában!

Hálás vagyok, hogy olyan hiteles márkákkal dolgozhatok együtt évek óta, mint a Kika, a Spar, a Trilak és az OTP Lakástakarék. Közösen alkotunk!

csorbaanita.hu
inspiraciok.hu

csorba anita

kreatív producer
Az alkotás öröme inspirál!

Alkotok! Nem csak tartalmat, de valódi közösséget is. Speciálisan közösségi felületekre szabott, teljes körű tartalomgyártással foglalkozunk 10 fős csapatommal és saját felületeinken több millió oldalletöltéssel valamint több, mint 500ezer követővel büszkélkedhetünk.

7 évvel ezelőtt elindítottam blogomat – inspiraciok.hu -, ami köré azóta egy erős, kreatív és pozitív közösség is épült. 3 éve pedig már videós csatornámon is inspirálom nézőimet. Rendkívül hálás vagyok, hogy azzal foglalkozhatok, amit szenvedélyesen szeretek. Az alkotással. Ez az én utam.

Izgalmas projekteket dolgoztunk ki és valósítottunk meg együttműködő partnereinekkel, a Kika Magyaroszággal, az OTP Lakástakarékkal és a Spar Magyarországgal. A Felújítalak 5 hónapos projekt, amikor a nézők szeme előtt varázsoltunk újjá egy panellakást, az utolsó aktuális kedvencem.

Szlafkai Éva

kreatív szakember
Kíváncsi tudásvágy hajt!

Szabadúszó kreatív szakemberként színvonalas tartalmakat készítek. 12 év tapasztalat birtokában és multipotenciálisként több mindennel foglalkozom, ami a tartalomhoz kapcsolódik. Blogoldalakat és weboldalakat készítek, cikket írok (online, offline), illetve események tartalmait állítom össze.

Főbb projektjeimet tekintve a Szikra magazinblog alapítója, a Womenspiration programsorozat és a Nők az úton podcast társalapítója, illetve a HVG Kiadó szakmai partnere vagyok.

Misszióm a kreativitás, kreatív szemléletmód témakörének edukációja.

A kreatív, dobozból kitekintő szemléletmód az életem minden területén inspirál: segít rácsodálkozni a világra, érdekes projektekben részt venni, flow munkát végezni, tudatosabb döntéseket hozni, merni szabadnak lenni, folyamatosan tanulni, fejlődni és mindig kíváncsinak maradni.

Rendszeresen találkozhatsz a cikkeimmel a HVG Extra A Nő és a HVG Business Magazinban.

Szabadúszó kreatív szakemberként színvonalas tartalmakat készítek. 

Web- és blogoldalakat szerkesztek, cikkeket írok, a kreativitás témakörével foglalkozom és másokat is kreatív szemléletmódra inspirálok. A különféle nézőpontokban és a kíváncsiság szemléletformáló erejében hiszek.

evaszlafkai.hu
szikramagazin.hu
womenspiration.hu

nők az úton podcast csatorna

A Nők az útON olyan önfejlesztő, szórakoztató, gondolatébresztő podcast csatorna, amelynek  témái minket, tudatos nőket foglalkoztatnak: karrier, énmárka, önmegvalósítás, motiváció stb. Mindannyian az utunkat keressük, amely néha kacskaringós és akadályokkal teli, hegyekkel-völgyekkel tarkított, máskor pedig színpompás tájakon át vezet.

Útravaló beszélgetés – gondolatébresztő, önfejlesztő, szórakoztató

A Nők az útON podcast adásai gondolatébresztő beszélgetések, aminek a tartalmát útravalóként magaddal viheted a saját (élet)utadra. 

Tarts velünk, menjünk együtt! Hallgasd útközben!

bárhonnan és bármikor velünk tarthatsz

A podcast a 21. századi rádiózás. Sőt, a videós podcast még ennél is több.

A Nők az útON műsorait akkor hallgatod és nézed meg, amikor akarod, mondjuk munkába menet a kocsiban, iskolába menet a metrón, esetleg este az ágyban. Több csatornán is jelen vagyunk, bárhova feliratkozhatsz és látni fogod, hogy melyikhez érkezett új rész, melyiket hallgattad/nézted már meg, melyiket töltötted le, és így tovább. Kényelmes, hasznos és szórakoztató időtöltés útközben.

Iratkozz fel a csatornáinkra és tarts velünk, menjünk együtt!

#utamonvagyok

Útravaló beszélgetés – gondolatébresztő, önfejlesztő, szórakoztató 
A Nők az útON podcast adásai gondolatébresztő beszélgetések, aminek a tartalmát útravalóként magaddal viheted a saját (élet)utadra. 
Ha te is az utadon vagy, vagy épp keresed azt, használd az #utamonvagyok hasteget!