Barion Pixel

Rólunk

Mi hol tartunk az utunkon?

Egy frankfurti repülőjáraton született meg ennek a podcastnak az ötlete 2018 január végén, amikor a CreativeWorld-re utaztunk egy kicsit inspirálódni. A lelkes ötletelést hamarosan tervek, majd tettek követték, és 2018. március 08-án túl voltunk az első felvételeken, kész lett a honlap, bemutatkoztunk az RTL klub reggeli műsorában és már terveztük a következő adásokat, hívtuk meg a vendégeket. Pedig egy hónap telt csak el, de ha jó úton jársz, akkor gőzerővel haladnak a dolgok. A mi útjaink egyértelműen egymásba ágaztak és reméljük, hogy ti is csatlakoztok hozzánk. Menjünk együtt! 

2016-ban készítettem Anitával egy interjút a Szikrákra és azonnal egymásra hangolódtunk, azóta pedig több közös kreatív projekten vagyunk túl, ez a podcast pedig az egyik legizgalmasabb… – Évi

 

Ismerj meg minket!

Csapatommal a kreatív energiánkat csak arra összpontosítjuk, hogy érdekes és inspiráló tartalmakat állítsunk elő a social mediában!

Hálás vagyok, hogy olyan hiteles márkákkal dolgozhatok együtt évek óta, mint a Kika, a Spar, a Trilak és az OTP Lakástakarék. Közösen alkotunk!

csorbaanita.hu
inspiraciok.hu

csorba anita

kreatív producer
Az alkotás öröme inspirál!

Alkotok! Nem csak tartalmat, de valódi közösséget is. Speciálisan közösségi felületekre szabott, teljes körű tartalomgyártással foglalkozunk 10 fős csapatommal és saját felületeinken több millió oldalletöltéssel valamint több, mint 500ezer követővel büszkélkedhetünk.

7 évvel ezelőtt elindítottam blogomat – inspiraciok.hu -, ami köré azóta egy erős, kreatív és pozitív közösség is épült. 3 éve pedig már videós csatornámon is inspirálom nézőimet. Rendkívül hálás vagyok, hogy azzal foglalkozhatok, amit szenvedélyesen szeretek. Az alkotással. Ez az én utam.

Izgalmas projekteket dolgoztunk ki és valósítottunk meg együttműködő partnereinekkel, a Kika Magyaroszággal, az OTP Lakástakarékkal és a Spar Magyarországgal. A Felújítalak 5 hónapos projekt, amikor a nézők szeme előtt varázsoltunk újjá egy panellakást, az utolsó aktuális kedvencem.

Szlafkai Éva

kommunikációs szakember
Kíváncsi tudásvágy hajt!

Írhatom, hogy kommunikációs tanácsadó vagy kreatív szakember vagyok, újságíró, blogger, marketinges, vállalkozó, közgazdász. Igazából szabadúszó vagyok, aki kíváncsi. Lelkes multipotenciális. Közel 12 éve dolgozom a marketing különféle területein, ebből 5 éve vállalkozóként. Főként online tartalmakat készítek (blog- és weboldalak), cikkeket írok, események tartalmait állítom össze és cégeknek segítek a márkahű kommunikációban. 

Misszióm a kreatív szemléletmód népszerűsítése – ez a célja a saját projektjeimnek és az Élj kreatívan! c. könyvemnek is.

A kreatív, dobozból kitekintő szemléletmód az életem minden területén inspirál: segít rácsodálkozni a világra, érdekes projektekben részt venni, flow munkát végezni, tudatosabb döntéseket hozni, merni szabadnak lenni, folyamatosan tanulni, fejlődni és mindig kíváncsinak maradni.

Rendszeresen találkozhatsz a cikkeimmel a HVG Extra A Nő és a HVG Business Magazinban.

Kommunikációs szakember, az Élj kreatívan! c. könyv írója és a hozzá kapcsolódó program megalkotója

Főbb projektjeit tekintve a Szikra magazinblog alapítója, a Womenspiration programsorozat és a Nők az úton podcast társalapítója, illetve a HVG Kiadó szakmai partnere.

evaszlafkai.hu

eljkreativan.hu
szikramagazin.hu
womenspiration.hu

nők az úton podcast csatorna

A Nők az útON olyan önfejlesztő, szórakoztató, gondolatébresztő podcast csatorna, amelynek  témái minket, tudatos nőket foglalkoztatnak: karrier, énmárka, önmegvalósítás, motiváció stb. Mindannyian az utunkat keressük, amely néha kacskaringós és akadályokkal teli, hegyekkel-völgyekkel tarkított, máskor pedig színpompás tájakon át vezet.

Útravaló beszélgetés – gondolatébresztő, önfejlesztő, szórakoztató

A Nők az útON podcast adásai gondolatébresztő beszélgetések, aminek a tartalmát útravalóként magaddal viheted a saját (élet)utadra. 

Tarts velünk, menjünk együtt! Hallgasd útközben!

Nők az úton podcast 3 éves születésnap

legújabb projektünk:
úton önmagadhoz kihívásprogram

büszkeségünk 2020-ból
megrendeztük az első saját konferenciánkat

bárhonnan és bármikor velünk tarthatsz

A podcast a 21. századi rádiózás. Sőt, a videós podcast még ennél is több.

A Nők az útON műsorait akkor hallgatod és nézed meg, amikor akarod, mondjuk munkába menet a kocsiban, iskolába menet a metrón, esetleg este az ágyban. Több csatornán is jelen vagyunk, bárhova feliratkozhatsz és látni fogod, hogy melyikhez érkezett új rész, melyiket hallgattad/nézted már meg, melyiket töltötted le, és így tovább. Kényelmes, hasznos és szórakoztató időtöltés útközben.

Iratkozz fel a csatornáinkra és tarts velünk, menjünk együtt!

#utamonvagyok

Útravaló beszélgetés – gondolatébresztő, önfejlesztő, szórakoztató 
A Nők az útON podcast adásai gondolatébresztő beszélgetések, aminek a tartalmát útravalóként magaddal viheted a saját (élet)utadra. 
Ha te is az utadon vagy, vagy épp keresed azt, használd az #utamonvagyok hasteget!