Barion Pixel

Rólunk

Mi hol tartunk az utunkon?

Egy frankfurti repülőjáraton született meg ennek a podcastnak az ötlete 2018 január végén, amikor a CreativeWorld-re utaztunk egy kicsit inspirálódni. A lelkes ötletelést hamarosan tervek, majd tettek követték, és 2018. március 08-án túl voltunk az első felvételeken, kész lett a honlap, bemutatkoztunk az RTL klub reggeli műsorában és már terveztük a következő adásokat, hívtuk meg a vendégeket. Pedig egy hónap telt csak el, de ha jó úton jársz, akkor gőzerővel haladnak a dolgok. A mi útjaink egyértelműen egymásba ágaztak és reméljük, hogy ti is csatlakoztok hozzánk. Menjünk együtt! 

“Ami összeköt bennünket, az a kreativitás. Ez a metszetünk, mindkettőnk fontos fókusza, hiszen minden saját projektünkkel ennek az edukációját, megvalósítását, fejlesztését célozzuk. A Nők az úton podcast pedig a közös kreatív projektünk.”

Ismerj meg minket és tarts velünk!

Csapatommal a kreatív energiánkat csak arra összpontosítjuk, hogy érdekes és inspiráló tartalmakat állítsunk elő a social mediában!

Hálás vagyok, hogy olyan hiteles márkákkal dolgozhatok együtt évek óta, mint a Kika, a Spar, a Trilak és az OTP Lakástakarék. Közösen alkotunk!

csorbaanita.hu
inspiraciok.hu

csorba anita

kreatív producer
Az alkotás öröme inspirál!

Alkotok! Nem csak tartalmat, de valódi közösséget is. Speciálisan közösségi felületekre szabott, teljes körű tartalomgyártással foglalkozunk 10 fős csapatommal és saját felületeinken több millió oldalletöltéssel valamint több, mint 500ezer követővel büszkélkedhetünk.

7 évvel ezelőtt elindítottam blogomat – inspiraciok.hu -, ami köré azóta egy erős, kreatív és pozitív közösség is épült. 3 éve pedig már videós csatornámon is inspirálom nézőimet. Rendkívül hálás vagyok, hogy azzal foglalkozhatok, amit szenvedélyesen szeretek. Az alkotással. Ez az én utam.

Izgalmas projekteket dolgoztunk ki és valósítottunk meg együttműködő partnereinekkel, a Kika Magyaroszággal, az OTP Lakástakarékkal és a Spar Magyarországgal. A Felújítalak 5 hónapos projekt, amikor a nézők szeme előtt varázsoltunk újjá egy panellakást, az utolsó aktuális kedvencem.

Szlafkai Éva

kommunikációs szakember
Több tucat előadás, több száz cikk, több ezer óra ismeretszerzés a kreativitásról. A hivatásom.

Kommunikációs szakember vagyok, akit érdekel a kreativitás témája. De mondhatom azt is, hogy vállalkozó, újságíró, blogger, marketinges, közgazdász. Igazából szabadúszó vagyok, aki kíváncsi. Lelkes multipotenciális.

Közel 12 éve dolgozom a marketing különféle területein. Komplex projekteket menedzselek, edukatív tartalmakat készítek, online kurzusokat és hozzá tartozó platformokat építek fel, valamint cégeknek segítek a márkahű kommunikációban, komplex projektek összeállításában és a kreatív problémamegoldásban.

Fontos számomra a kreatív szemléletmód népszerűsítése, ez a célja a saját vállalkozásaimnak, ez a a könyvem témája, illetve kreatív gondolkodást és kreatív tartalomgyártást oktatok diplomás fiataloknak.

Rendszeresen találkozhatsz a cikkeimmel a HVG Extra A Nő és a HVG Business Magazinban.

Kommunikációs szakember, az Élj kreatívan! c. könyv írója és a kreatív szemléletmód lelkes kutatója

A Szikra Media alapítója (magazin, online kurzusok, podcast), a Womenspiration programsorozat és a Nők az úton podcast társalapítója, a HVG Kiadó szakmai partnere, az MCC Vezetőképző Akadémia és a Széchényi Egyetem oktatója.

evaszlafkai.hu

eljkreativan.hu
szikramagazin.hu
womenspiration.hu
szikrakurzusok.hu

nők az úton podcast csatorna

A Nők az útON olyan önfejlesztő, szórakoztató, gondolatébresztő podcast csatorna, amelynek  témái minket, tudatos nőket foglalkoztatnak: karrier, énmárka, önmegvalósítás, motiváció stb. Mindannyian az utunkat keressük, amely néha kacskaringós és akadályokkal teli, hegyekkel-völgyekkel tarkított, máskor pedig színpompás tájakon át vezet.

Útravaló beszélgetés – gondolatébresztő, önfejlesztő, szórakoztató

A Nők az útON podcast adásai gondolatébresztő beszélgetések, aminek a tartalmát útravalóként magaddal viheted a saját (élet)utadra. 

Tarts velünk, menjünk együtt! Hallgasd útközben!

Nők az úton podcast 3 éves születésnap

legújabb projektünk:
úton önmagadhoz kihívásprogram

büszkeségünk 2020-ból
megrendeztük az első saját konferenciánkat

bárhonnan és bármikor velünk tarthatsz

A podcast a 21. századi rádiózás. Sőt, a videós podcast még ennél is több.

A Nők az útON műsorait akkor hallgatod és nézed meg, amikor akarod, mondjuk munkába menet a kocsiban, iskolába menet a metrón, esetleg este az ágyban. Több csatornán is jelen vagyunk, bárhova feliratkozhatsz és látni fogod, hogy melyikhez érkezett új rész, melyiket hallgattad/nézted már meg, melyiket töltötted le, és így tovább. Kényelmes, hasznos és szórakoztató időtöltés útközben.

Iratkozz fel a csatornáinkra és tarts velünk, menjünk együtt!

#utamonvagyok

Útravaló beszélgetés – gondolatébresztő, önfejlesztő, szórakoztató 
A Nők az útON podcast adásai gondolatébresztő beszélgetések, aminek a tartalmát útravalóként magaddal viheted a saját (élet)utadra. 
Ha te is az utadon vagy, vagy épp keresed azt, használd az #utamonvagyok hasteget!