Barion Pixel
Tarts velünk!

MIRŐL SZÓL AZ ÚTRAVALÓ KONFERENCIA & WORKSHOP?

Izgalmas utazásra invitálunk egy esemény keretein belül, ahol amellett, hogy élő – interaktív előadásokat, kerekasztal beszélgetéseket hallgathatsz hiteles szakemberektől, workshopokon keresztül is kapsz gyakorlati útravalót, amit már közvetlen a konferencia után alkalmazhatsz. Hogyan építsd (újra) a márkádat a megváltozott piaci helyzetben? Hogyan működj hatékonyan a közösségi médiában? Hogyan térképezd fel az (új) lehetőségeidet és valósítsd meg az ötleteidet? Hogyan alkalmazkodj rugalmasan a változáshoz? Hogyan adhatod el magad 1 percben? Mi ezekhez adunk útravalót.

0
FŐ TARTHAT CSAK VELÜNK!

Módszereket és motivációt kapsz az utadhoz

Egyedüli útkeresésed helyett most Útravalót kapsz – a Nők az Úton alapítói és szakmai partnerei által

Most nincs idő várakozni, márkád újragombolására van szükség. Mehetsz egyedül is az úton, de egyszerűbb, ha olyan szakmájukban sikeres szakértőktől kapsz inspirációt a továbblépéshez, akik mindezt már átélték. Több oldalról közelítjük meg a márka (újra)építését, hogy valódi lendületet vehessen vállalkozásod. Változásmenedzsment, pszichológia, online marketing, közösségi média, önazonos kommunikáció és értékesítés.

Nem arra keressük a választ, hogy meddig tart ez a helyzet, hogyan lehet újraindulni, hiszen tudjuk, hogy ugyanúgy nem működhetünk, mint azelőtt. Most cselekvési terv kell, hogy a megváltozott helyzetben is hatékonyan tudjunk működni és előrébb jussunk a minket érdeklő dolgokkal.

konferencia & workshop
MIT VIHETSZ MAGADDAL
ÚTRAVALÓNAK A KONFERENCIÁRÓL?

HITELES ELŐADÓK

Olyan szakértők és ismert személyek osztják meg tapasztalataikat, történeteiket, akik már több hasonló helyzetet sikerrel megoldottak.

AJÁNDÉKCSOMAG

A konferencia napjára futárszolgálattal kézhez kapsz egy nagy értékű ajándékcsomagot. A csomag tartalmát a jegyárnál nézheted meg.

GYAKORLATI MÓDSZER

Választható kiscsoportos workshopjainkon rögtön a gyakorlatba is átültetheted azt a tudás, amit az előadásokon megszereztél.

MUNKAFÜZET

Letölthető munkafüzetünkben megkapod a konferencia esszenciáját, amit akciótervvé formázhatsz.

INSPIRÁCIÓ

Inspirációt meríthetsz meghívott vendégeink történeteiből, akik különböző szakterületekről érkeztek: marketing, pszichológia, értékesítés.

HASZNOS TUDÁS

Az inspiráló előadások és kerekasztal beszélgetések mellett azonnal alkalmazható tudást kapsz és lesz helye a kérdéseid feltevésének is.

Konferencia & workshop

NEKED SZÓL EZ A RENDEZVÉNY?

Ha fontos számodra az önfejlesztés, netán kisvállalkozó vagy, esetleg szabadúszó, vagy éppen most gondolkodsz váltásban, hogy álmaid munkahelyét megtaláld vagy létrehozd, akkor ez a konferencia biztosan Neked szól. A motiváció mellett útravalót adunk ahhoz, hogy ebben a kialakult nehezebb, kihívásokkal teli helyzetben is könnyedén vedd az akadályokat és lendületesen építsd a márkádat, az életedet tovább.

konferencia & workshop

MILYEN PROGRAMOK VÁRNAK RÁD?

A programok tartalmának megtekintéséhez nyisd le a nyilakat!

Az Útravaló Online Konferencia & Workshop interaktív megnyitója.

Elinduljunk? Ha igen, hogyan? Milyen újratervezés szükséges a jelenlegi helyzetben és mit tegyünk, hogy ne fogyjon el a lendület útközben.

Amíg azon gondolkodunk, hogy kit és hogyan érdemes megszólítani, sokszor magunkat hagyjuk utoljára. Mi van velünk, hogy váltsunk gondolkodásmódot, akár új szerepet? Mindeközben hol van a brandünk és mi hol vagyunk ebben a folyamatban? Hogy érjünk el sikert és mit kezdjünk a kudarccal? Mindezt úgy, hogy minden egyes nap közelebb vagyunk a végéhez…

Ezekre a kérdésekre ad választ az egyik leginspirálóbb magyar motivációs szakember, a legnagyobb hazai sztárok menedzsere és számos showműsor megálmodója, Kende-Hofherr Krisztina.

Vendégeinkkel körbejárjuk a rugalmas alkalmazkodás témáját, kibontjuk a személyes stratégiákat és rákérdezünk a megoldási útvonalakra is, illetve merítünk útravalókat az irodalom eszköztárából is. A beszélgetés végén lesz alkalom a közben érkezett kérdések megválaszolására is.

VENDÉGEK:
Gazsi Zoltán – Eisberg ügyvezető
Juhász Anna – irodalmár, olvasás-és irodalomnépszerűsítő szakember, a Highlights of Hungary-díjas (Hadik) Irodalmi Szalon, a New York Művész Páholy, a Várkert Irodalom alapítója
Panyi Zsuzsi – iparművész (panyizsuzsi.hu), a kézműves vállalkozókat segítő Mákgubó online projekt alapítója 

Moderátor: Bíró Nóra

Hogy lehetséges szerepet, életet, vállalkozást, szakmát váltani? Mérnökből művész? Offline-ból online? Alkalmazottból vállalkozó? Egyéni vállalkozóból cégvezető?  Egyáltalán honnan tudhatjuk, hogy alkalmasak vagyunk-e vállalkozónak? Hogyan kell, ha lehet igazán jól csinálni, illetve hogyan segítik az utunkat a példák, a bátran vállalkozó nők tapasztalatai? Ezek a leggyakoribb kérdések, melyek sokunkban felmerülnek, így ebben a kerekasztalban három fantasztikus kezdeményezés megálmodóival beszélgetünk róla.

VENDÉGEK
Békéssy Olga – Női Váltó alapító, főszerkesztő
Horváth Irma- Mompereneurs nagykövet
Barta Nikolett – Womenspiration társalapító, EdisonKids, Edisonplatform, Bridge Bizniscool projektvezető

Moderátor: Csorba Anita

Első benyomás csak egyszer van. Amíg a lift felér a földszinttől a 6. emeletig, van kb. 30-60 másodperced. Ennyi idő alatt hogy mutatnád be magad és szolgáltatásodat/termékedet, hogy az felkeltse a másik fél érdeklődését? Az előadás ennek a titkát mutatja be. 

Vannak ötleteid, terveid, vágyaid, de jellemzően elakadsz a megvalósítás során és nem lesz belőlük végül semmi? Vagy csak jól jönne egy kis segítség az alkotói út során és kipróbálnál különböző kreatív technikákat?

Bármi legyen szakterületed, Palya Bea “Szeretem az ötleteimet” képzése neked szól, amelyből most hasznos gondolatokat és feladatokat hozott erre a gyakorlatias előadásra. 

Hogy lehet a félelemből bátorság, a kudarcból siker? Hogyan mutatkozik meg az életünkben a mesékből is jól ismert ÚT szimbólum és az azt szegélyező kihívások, valamint a főhőst segítő és akadályozó szereplők az életünkben? Olyan motiváló előadást hoztunk el Nektek, amely amellett, hogy elgondolkodtat, garantáltan feltölt reménnyel és motivációval is.

Vendégeinkkel azt járjuk körül a beszélgetésben, hogy ők miként építették fel a saját márkájukat és hogyan tartják életben a mostani, kihívásokkal teli körülmények között. Arra is keressük a választ, hogy az ő példájukon és stratégiáikon keresztül te mit tudsz tenni a jelenlegi helyzetben.

VENDÉGEK
Filep Szilvia
– a FreelancerBlog alapítója és üzletfejlesztési vezetője
Mengyán Eszter – újságíró, fenntartható divat blogger, a Holy Duck! blog alapítója
Szabados Ági – híradós műsorvezető, podcaster (Lapozza99re), olvasásnépszerűsítő (Nincs időd olvasni és a Van már időd olvasni? olvasónaplók)

Moderátor: Szlafkai Éva

Önsajnálat, panaszkodás, címkézés, hibáztatás, kontrollmánia, önelfogadás, önfejlesztés, alkotás, létrehozás. A karanténos időszakban az alábbi hozzáállásokkal mind találkozhattunk az életünkben, belső monológunkban. De vajon hogyan tudunk romboló-destruktívból, építő-konstruktív állapotba váltani minél gyorsabban, hatékonyabban? Hogy jutunk el egy hibáztató, szenvedő  állapotból az elfogadás azon szintjére, amikor tudásunkat és tapasztalatunkat újra alkotásra, mások jóllétének szolgálatába tudjuk állítani? Erről mesél Dr. Buda László, aki 8 ilyen hozzáállást gyűjtött össze az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján és előadásában megosztja következtetéseit, hogy te is meríthess belőle a márkád (újra)építéséhez.

Foglald le minél hamarabb a helyedet a neked tetsző workshopteremben, ahol a helyek száma 33 főben limitált. Foglaláshoz küldj egy e-mailt a konferencia@nokazuton.hu címre a választott workshopterem témájával. Aki nem foglal helyet, a konferencia során véletlenszerű kiválasztással kerül be a termek egyikébe. 

Ne feledd, ha van kedvenc témád, mindenképpen érdemes mielőbb biztosítanod a helyedet! 

Mit csináljak, ha nem szeretek a kamera előtt állni? Muszáj? Mit hagyok ki, ha nem csinálom? Hogyan győzöm le a kameralázat és hogyan leszek önazonos a kamera előtt? Ezekre a kérdésekre keressük a választ és megmutatom a legjobb praktikáimat. Anita a workshopon átadja azt a tudását, amelyre az elmúlt 6 év és a több mint 1000 videó elkészítése közben tett szert.

Mindig kapsz meghívót a LinkedIn-re, de igazából nem tudod mi az? Hallottál már róla, de aktívan még nem foglalkoztál vele? Lehet, hogy elkallódott a jelszavad?  A LinkedIn-en már több, mint egymillióan vannak Magyarországon, ennek csak a töredéke kezdett el tudatosan tartalmat készíteni erre a felületre, és ezáltal profitot generálni. Nórát olyan cégek keresték meg és bízták meg tréningek tartásával LinkedIn-en, akikkel máshol biztosan nem találkozott volna. Konkrét, gyakorlatias útravalót ad előadásában a professzionális LinkedIn használatra.

A mind map egy olyan kreatív problémamegoldó módszer, amellyel sokkal komplexebb képet kaphatunk a minket érdeklő területekről. Ennek a vizuális technikának a segítségével a felvázolt információk emlékezetesebbek, könnyebben érthetőek, áttekinthetőbbek, következetesebbek. Az életünk számtalan területén nagy hasznát vehetjük a mind mapnek, legyen szó egy előadásra való felkészülésről, az évünk megtervezéséről, értékesítési stratégia felállításáról vagy éppen az életünk lehetőségeinek feltérképezéséről. A workshopon mindenki kiválaszthatja, majd meg is rajzolja, milyen típusú mind map-nek venné most leginkább hasznát.

A konferencia lezárása egy meglepetésprogrammal és ajándéksorsolással.

"A csapat szakmailag felkészült, céltudatos és pozitív lendülettel teli."

Darabos Andrea, Kika marketing menedzser

 „A csapat ötletei életet adnak, előcsalja a mindenkiben rejlő kreativitást is. A közös workshopokon a résztvevők csillogó tekintete és elégedett mosolya, az internet és social média oldalait követők nagy száma a garancia a minőségre.”

Miavecz István – ügyvezető, PPG Trilak

Kik álmodták meg a konferencát?

szervezők, akik a workshopokat tartják

Bíró Nóra

Bíró nóra

testbeszéd szakértő

A tudatos kommunikáció nagykövete, a testbeszéd magyarországi szakértője. A Master of Sales Training (MOST) alapítójaként tréningek és konzultációk formájában segíti a kommunikáció hatékonyság növelését nemcsak a az online és offline tárgyalásokon, hanem a LinkedIn-en is. Találkozhattál már vele az Internet Hungary, HVG konferenciák, Evolution, Piac&Profit rendezvényein is.

Csorba Anita

Csorba Anita

TARTALOMGYÁRTÓ

Tartalomgyártóként és kreatív mentorként már 10 éve inspirálja alkotásra 700.000 -es követőtáborát. Eddig 700 videót készített 15 fős csapatával, melyek 50 milliós megtekintést értek el. Anita nevéhez köthető az Inspirációk Csorba Anitától, az Inspirációk Magazin és az Inspirációk Élménystúdió létrehozása, illetve társalapítója a Nők az úton podcast csatornának. Saját felületein túl komplex közösségi tartalomgyártást is nyújt szakértői csapatával.
Szlafkai Éva

szlafkai éva

kreatív szakember

Szabadúszó kreatív szakemberként színvonalas online tartalmakat készít, több mint 10 éves tapasztalata van a marketing különféle területein (web, blog, szöveg). A HVG Kiadó szakmai partnere, a Szikra magazinblog alapítója, a Womenspiration programsorozat és a Nők az úton podcast társalapítója. A HVG Business rendszeres szerzője és az Élj kreatívan! című könyv írója.

Ahol már találkozhattál velünk
logo_300x123_hvgszem
m2
rtl
marie
logo_300x123_HVGExtra-Business
logo_300x123_womenspiration
logo_300x123_oiac
tube
no
logo_300x123_szerma
elle-
spektrum
logo_300x123_femcafe
logo_300x123_most
szikra
logo_300x123_inspimedia
logo_300x123_hvgkonyvek (1)
logo_300x123_inthungary
digital
elmeny
logo_300x123_radio
logo_300x123_speakers
logo_300x123_noibiznisz
profession-logo

"Kedves és profi csapat. Feltesz olyan kérdéseket is, amelyek egyébként nem jutnának az eszembe."

Balogh Dóra, Altcash Kft.

“Köszönöm Nórinak a tréninget, a téma izgalmas, gyakorolva pedig – a technika segítségével egyszerre többen – mindig könnyebb a legfontosabb kérdések, mondatok bevésése, hogy a kellő pillanatban elő is tudjuk venni. A mások előtt elmondottak kiértékelhetővé válnak. A jól megformált mondatok megerősítésére, a rosszul feltett kérdések kijavítására, vagy átgondolására.”

Schmidt János, ügyvezető

Kik lesznek az útitársak?

vendégEK, előadók

Barta Nikolett

BARTA NIKOLETT

WOMENSPIRATION

Az Edisonplatform, az EdisonKids és Bridge Bizniscool projektek operatív vezetője, a Womenspiration társalapítója. “Szenvedélyem a gyerekek, fiatalok és útkereső fiatal nők fejlesztése, támogatása és inspirálása, ilyen jellegű programok megálmodásán és megvalósításán dolgozom.”

Békéssy Olga

BÉKÉSSY OLGA

NŐI VÁLTÓ

Közel húsz évig dolgozott szerkesztő-riporterként az RTL Klub hírigazgatóságának legértékesebb műsoraiban. A karrierváltás, újrakezdés témája azonban évek óta izgatja, ezért 2018-ban megalapította a karrier- és élethelyzet váltásról szóló Női váltó weboldalt. Csináld! – ezt üzenik a történetek. 

Dr. Buda László

DR. BUDA LÁSZLÓ

PSZICHIÁTER

Dr. Buda László vagyok, orvos pszichiáter, pszichoterapeuta, a SzomatoDráma és az Ultrarövid Terápia módszerek megalkotója, a „Mit üzen a tested?” és a „Mit üzen a lelked?” című könyvek szerzője. Elsősorban önismereti és módszertani tanfolyamok vezetésével, ismeretterjesztő előadások tartásával, egyéni konzultációkkal és könyvírással foglalkozom.

GAZSI ZOLTÁN

EISBERG CEO

Az Eisberg csoport leányvállalatának, a konyhakész saláták előállításában piacvezető Eisberg Hungary Kft. vezetője, aki két újítással is kezelte a megváltozott környezetünket: belső chatbotot és zöldség-gyümölcs házhozszállítás hozott létre. A Bridge Budapest Vállalható Üzleti Kultúráért kezdeményezés nagykövete.

Filep Szilvia

FILEP SZILVIA

FREELANCERBLOG

A FreelancerBlog alapítója és üzletfejlesztési vezetője. Több mint 6 éve aktívan támogatja a hazai freelancer közösség- és kapcsolatépítést, tudásmegosztást. A személyes márkájának erejéből született FreelancerBlog mára a hazai szabadúszó közösség és ökoszisztéma építésének egyik legjelentősebb szereplőjévé vált. 

HORVÁTH IRMA

MOMPRENEURS

Igazi ‘making things happen’ girl. Különböző projektjeit a közösségépítés, erőforrásközpontúság és a megoldásfókusz fogja össze. Jelenleg a legizgalmasabb munkája a Design Terminal Mentor Programjának digitális oktatási stratégiájának kialakítása. Mostanában a fő foglalkozása elfogultan büszke anyuka és Mompreneurs Nagykövet.

DR. KÁDÁR ANNAMÁRIA

PSZICHOLÓGUS, TRÉNER

Pszichológus, tréner és több könyv szerzője. Rendszeres előadó a Nyitott Akadémia rendezvényein. Az Erdély FM rádió és a Pszichotrillák élő műsorának szakértője és társszerkesztője. Főbb kutatási területei: érzelmi intelligencia, flow-élmény, mesepszichológia, és önismeret. Hiszi, hogy a fejlődést a komfortzóna elhagyása hozza.

Juhász Anna

JUHÁSZ ANNA

irodalmár

Olvasás-és irodalomnépszerűsítő szakember, Újbuda kulturális nagykövete. A Highlights of Hungary-díjas (Hadik) Irodalmi Szalon, a New York Művész Páholy, a Várkert Irodalom alapítója, dolgozik könyvkiadókkal, olvasóklubja van a Marie Claire-en, irodalmi vlogja Pura Poesia néven és a Librivel közös a Kortársaság. Tíz éve szervez irodalmi rendezvényeket az országban, a fővárosban hetente ezren is látogatják ezeket. Jelszava: az irodalom világnézet!   

KENDE-HOFHERR KRISZTINA​

TMC CSOPORT ALAPÍTÓ​

Az amerikai típusú sztármenedzsment hazai megteremtője, az egyik legbefolyásosabb magyar nő a médiában. Nevéhez fűzödik a NőComment! talk show, az ÉdesKettes színpadi sütő-show, a Férfiszemmel show és számos YouTube sorozat. A személyes márkaépítés kiemelkedő szakembere, megszállottan pozitív gondolkodó, motivációs előadó.

MENGYÁN ESZTER

holy duck!

Újságíró, fenntartható divattal foglalkozó blogger, környezettudatos szín- és stílustanácsadó. Több mint tíz évig dolgozott online magazinoknál, volt újságíró, szerkesztő, főszerkesztő-helyettes és főszerkesztő is. 2016-ban indította a fenntartható divattal foglalkozó blogját, a Holy Duck!-ot. A fenntartható divat, környezettudatos öltözködés a szívügye. 

Palya Bea

PALYA BEA

ÉNEKES, DALSZERZŐ

A magyar zenei színtér egyik legszínesebb alakja, dalszerző, több díjjal elismert énekes és előadóművész, tréner, énektanár és író.  Tanárként és trénerként Bea fő célja és egyben sikerének kulcsa, hogy összekapcsolja a kreatív folyamatból tanultakat az önismereti tapasztalásokkal, így egy  különleges színfoltként van jelen a tréneri közegben. Örömmel inspirál másokat arra, hogy ismerjék meg és használják a bennük rejlő lehetőségeket. 

Panyi Zsuzsi

PANYI ZSUZSI

IPARMŰVÉSZ, vállalkozó

Panyi Zsuzsi iparművész 2007-ben egy cipősdoboznyi üveggel és egy öreg üvegvágóval kezdett bele az üvegékszer készítésbe – egy építész diploma megszerzése után. Mára többezres rajongótáborral és neves megrendelőkkel büszkélkedhet. Saját márkáján túl a Mákgubó online kurzusokkal feltörekvő iparművészeket, kézműves és alkotó nőknek segít a márkaépítésben.

SZABADOS ÁGI

NINCS IDŐM OLVASNI KIHÍVÁS

Híradós műsorvezető, a Nincs időm olvasni kihívás alapítója, vezetője, olvasásnépszerűsítő, riporter, podcaster. Nevéhez fűződik a Lapozza99re podcast, a Nincs időd olvasni és a Van már időd olvasni? olvasónaplók. “Nekem az olvasás olyan, mint másnak az evés. Létfunkció. Nagyon szeretném a fiatalokkal is megismertetni az olvasás szeretetét.”

"Célorientált, könnyen rárezonál az ügyfél igényeire, kreativitása és tettvágya határtalan."

Csereklei Zoltán, a Femcafe.hu alapítója

“Színvonalas, tartalmas, kortárs, menő.”
“Letisztult tartalmak, amikkel felvértezve hatékonynak, egyedinek és különlegesnek érzed magad.”
“Igényes, inspiráló, széles látókörű, hiteles forrásból dolgozik, könnyen feldolgozható, közérthető írásokat jelenít meg.”
“Érdekes, hiánypótló, valóban kreatív. Sok újdonsággal lehet találkozni, sokat lehet belőle tanulni.”

A Szikra magazinblog @365letszikra olvasói
Ez tetszik, de mennyibe kerül?

MIT TARTALMAZ A JEGYÁR?

Olyan jegyárat és csomagot hoztunk el, ami valóban megéri számodra, ha fejlődni szeretnél, ráadásul az  ajándékcsomag tartalma nagyobb értékű, mint amennyiért megveszed azt. 

fapados

Részvétel a konferencia programjain

7500 Ft

bestseller

Részvétel a konferencia programjain + letölthető Útravaló összegző füzet

Ajándékcsomag:
KHK élettervező 4990 Ft
Névre szóló, dekorált jegyzetfüzet 2990 Ft (csorbaanita.hu)
HVG könyv 2200 Ft (hvgkonyvek.hu)
Kézműves ékszer 2500 Ft (Bóbita design)
Dr PawPaw balzsam  2500 Ft (beautella.hu)
Marie Claire magazin 990 Ft

Womenspiration Online Kurzusok árából -50%

+ Az első 10 jelentkező házhoz kap egy Eisberg Vegs&Bags 10.000 Ft értékű óriás csomagot

9900 Ft

business class

A Bestseller csomag teljes tartalma +

Egyéni kommunikációs konzultáció Bíró Nórával 15.000 Ft értékben

Michelle Obama – Így lettem önismereti napló (HVG Könyvek) 3900 Ft értékben

19900 Ft

GRÁTISZ NYEREMÉNY

A záró programban kisorsolásra kerül három ajándék.

1. Kerekerdő Vendégház

Kerekerdő Vendégházban 
2 fő 3 nap/2 éjszaka http://www.kisszekelyszallas.hu/

2. Online kurzus

20 alkalmas bérlet szabadon kiválasztható intenzív online kurzusra angol nyelven. https://www.linguina.eu/oktatas

3. fotózás

Üzleti portréfotózás
Isza Ferenc
https://iszaferenc.com/portre

Maradt még bennem kérdés?

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ha szeretnék együttműködést veletek, kit kereshetek?

Több lehetőség is van az együttműködésekre: arany fokozatú partnerek, ezüst fokozatú partnerek, bronz fokozatú partnerek, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a konferencia@nokazuton.hu emailcímen.

Mi a teendőm jegyvásárlás után? Milyen platformon lesz a konferencia?

Nincs további teendő, a konferencia hozzáférését elküldjük az e-mail címedre. Platformunknak a Zoom-ot válaszottuk, ahol élőben lesz lehetőséged hozzászólni, kérdezni, kommunikálni és kapcsolatot építeni. 

Ha nem jó az időpont, később visszanézhető-e?

Az előadások és a workshop is visszanézhetőek a konferenciát követő 7 napon keresztül, így minden fontos részletet vissza tudsz nézni.

Kell-e külön fizetnem az ajándékcsomagért?

Ha a Bestseller vagy a Business Class csomagot válaszod, akkor az automatikusan jár. A jegyár tartalmazza az ajándékcsomag teljes tartalmát és a futárszolgálat díját is.

Nem tudom, hogy nekem szól-e ez a konferencia?

Ha fontos számodra az önfejlesztés, ha szeretnél szintet lépni, akár ebben a helyzetben is, akkor itt a helyed. Konferenciánkat úgy állítottuk össze, hogy minden egyes blokkban gyakorlati és azonnal alkalmazható tudást kapj.

Ha mind a 3 workshop téma érdekel, mit csináljak?

Mivel a workshopok is visszanézhetőek a konferenciát követő 7 napon, függetlenül attól, hogy melyik workshopon vettél részt, így nem maradsz ki semmiből, mindhárom workshopon virtuálisan részt vehetsz. Egyet válassz ki, amin aktív lesz a részvételed a konferencia napján, a másik kettőn passzívan tudsz jelen lenni, utólag 7 napon belül bármikor.

Tarts velünk!

Vásárold meg kényelmesen a kiválasztott jegytípusodat a TIXA jegyértékesítő oldalon és minden információt küldünk a visszaigazoló levélben.