Barion Pixel
Tarts velünk az úton, alkosd meg a térképedet!

MIRŐL SZÓL AZ ÚTON ÖNMAGADHOZ KIHÍVÁSPROGRAM?

Az Úton önmagadhoz programsorozatban nemcsak érdekes és változatos havi témák heti kihívások, elgondolkodtató feladatok színesítik a részvételt, de szakértői segítséget is kapnak a résztvevők, továbbá kapcsolódhatnak egymáshoz a zárt csoportban egy havonta megújuló előfizetéses klub keretein belül. A kihívásokkal teli programsorozatban összeállíthatod a saját térképedet, amelyen követheted a fejlődésed, utat találva önmagadhoz.

INSPIRÁLÓ VENDÉGEK

Adott tematikához meghívott szakértő vendégek osztják meg tudásukat, történeteiket, hasznos útravalóikat.

IZGALMAS FELADATOK

A kihívás kellékei és elgondolkodtató feladatai segítenek a hét elején kitűzött céljaidat megvalósítani.

KOMPLEX TEMaTIKA

Végig kísérünk az úton, egy előre kidolgozott, komplex tematika mentén segítünk neked az önfejlesztésben.

TÁMOGATÁS

A közösség tagjaként megtapasztalhatod, hogy nem vagy egyedül - egymás támogatása egy zárt FB csoportban.

MOTIVÁLÓ RENDSZER

A program tematikája segít az időd beosztásában, de kellően rugalmas, hogy hatásod legyen az idődre.

ÚTVONALTERVEZÉS

Letölthető, személyre szabható kihívástérkép és naptár segít, hogy nyomon tudd követni a fejlődési utadat.

a program eddigi témái és vendég szakértői

HA IGEN A VÁLASZOD, AKKOR EZ A KIHÍVÁS NEKED SZÓL:

5/5
"Érdekes témák, szakértői nézőpontok, többféle megközelítéssel feldolgozott útmutatók. Minden apró szeletben megszólítva érzem magam és elindítja a gondolkodást bennem."
Anita
5/5
"Több barátnőmnek ajánlottam már 🙂 Jól átgondolt felépítés, szuper témák, professzionális előadók, elfogadás, empátia és gondolatébresztés hogy mindig lehet változtatni. "
Olgi
5/5
"Nagyon élvezem kezdettől fogva. Nagyon jók voltak a hét indító beszélgetések és a feladatok. Nagyon tetszik a tematika is, hogy pontosan megvan, melyik nap mikor várható."
Petra
5/5
"Abszolút zseniális az egész kihívás tematikája! Nekem minden tetszik, de ami mondjuk eddig a leginkább megmaradt, az az egyik videó a boldog életről "
Hajni
önfejlesztés + csoport + szórakozás

HOGYan épül fel a kihívás?

Minden hónapban egy fő témát dolgozunk fel együtt, amelyet 4 részre, vagyis 4 hétre bontunk. 

A hónap első hétfőjén indul az aktuális havi program.

HÉTFŐNKÉNT nézheted meg a videós beszélgetést, amiből megismered a hét témáját és vendégét.

KEDDENKÉNT a hét szakértő vendége videóban elmeséli és átadja a heti kihívás feladatot.

SZERDÁTÓL VASÁRNAPIG kérdések, interaktív tartalmak, ajánlók segítenek a haladásban.

A hónap utolsó péntekén Hónapzáró Zoom Live programmal és ajándéksorsolással zárunk.

terkep

letölthető térképet is kapsz, amin kreatívan követheted nyomon a fejlődésedet

Jelentkezésed mellé minden hónapban ajándékba adunk neked egy, az adott hónap tematikájához illő térképet és szokáskövető naptárat, amin tudod követni a fejlődésed útját.

Indulás: október 04.

A HÓNAP TÉMÁJA ÉS SZAKÉRTŐ VENDÉGEI

OKTÓBER - SZEXUALITÁS KÍVÜL-BELÜL

Én és a vágyaim, önelfogadás az ágyban, nemiszerveink megismerése és védelme, nőiségünk megélése kívül-belül. Minden héten más-más szakértő vendégünk adja fel nektek a heti kihívás feladatot.

polilili

PoliLili

Ébredő Szexualitás blog

“PoliLili vagyok, tabudöntögető YouTuber és blogger. Küldetésem, hogy milliókat inspiráljak arra, hogy végre megtanuljunk őszintén, tabuk és szégyenérzet nélkül beszélni a szexről. Célom, hogy inspirációt, bátorságot és eszközöket adjak a gyönyörteli, felszabadult, teljes szexuális élet megteremtéséhez. Őszinte, mély és elfogadó beszélgetéseket indítok a szexről olyan támogató közegben, amelyben a legtöbbeknek sajnos még soha sem volt része.”
Tudj meg többet róla:

Vásárhelyi Dorottya

szexuálpszichológiai szakpszichológus

Pszichológus, szexuálpszichológiai szakpszichológus, stresszkezelő és kommunikációs tréner. “Célom a problémák mögött meghúzódó kognitív rendszer hibás működésének korrekciója, és egy stabilabb, pozitívabb szexuális önértékelés kialakítása. Ezek mellett a szexuálterápia viselkedésterápián alapuló bevált módszereinek, és az egyre nagyobb teret követelő mindfulness segítségével facilitálom a hozzám fordulók teljesebbnek megélt szexuális életét, és szexuális egészségét.”

Tudj meg többet róla:

Vendég

intim torna szakember

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur et pellentesque augue. Aliquam euismod, elit a pulvinar convallis, est arcu dignissim tellus, in laoreet lectus magna sit amet eros. Vestibulum ut efficitur velit, eu ullamcorper turpis. Nullam ullamcorper est ut metus tempor congue. Suspendisse maximus condimentum orci sed malesuada”
Tudj meg többet róla:

Spitzer Gyöngyi

Soma Mamagésa

Soma Mamagésa előadóművész, műsorvezető, újságíró, életszemléleti tanácsadó és spirituális tanító. Missziójának érzi az “ébresztgetést”. Lélekemelő előadásokat, kurzusokat és táborokat tart az országban, melyek az öntudatra ébredés fontosságáról és a spirituális felébredés jelentőségéről szólnak. Hét évi csoportmunka után 2016 májusától elkezdi a saját módszerét, amit játékosan („Somásan”) Játszás-Orgazmus-Készségfejlesztő kurzusoknak, rövidítve: JOK-nak nevez el.”

Tudj meg többet róla:
5/5
"Nagyon hasznos volt a hónap sok támponttal a saját utamhoz, elgondolkodtató és motiváló volt. Kedvenc gondolatot nehéz választani, szerintem minden témánál volt, sok a közösség tagjaitól a kommentek vagy az ajánlók között."
Judit
5/5
"Az egész hónap nagyon tanulságos volt, a távolból fogtátok a kezemet, és a napi penzum segítségével igyekeztem lépést tartani veletek. Remek önismereti munka, távsegítséggel, nagyszerű ajánlókkal és feladatokkal! A többi már csak rajtam múlik!"
Ágota
5/5
"Nagyon tetszik! Hozzá kellett szoknom, hogy napi szinten foglalkozzak a témákkal egy kicsit, de most már eljutottam oda, hogy reggelente buzgón nyitom meg a csoportot. Nagyon tetszik, hogy rengeteg egyéb hanganyag, videó, cikk össze van szedve a témákban."
Ditta
Kik álmodták meg a kihívást?

A nők az úton podcast csapata

További infókért és adásokért keresd fel a nokazuton.hu főoldalunkat.

Csorba Anita

Csorba Anita

TARTALOMGYÁRTÓ

Tartalomgyártóként és kreatív mentorként már 10 éve inspirálja alkotásra 900.000 -es követőtáborát. Eddig 1200 videót készített 15 fős csapatával, melyek 100 milliós megtekintést értek el. Anita nevéhez köthető az Inspirációk Csorba Anitától, az Inspirációk Magazin és az Inspirációk Élménystúdió létrehozása, a Csorba Anita podcast csatorna, illetve társalapítója a Nők az úton podcast csatornának. Saját felületein túl komplex közösségi tartalomgyártást is nyújt szakértői csapatával.

szlafkai éva

kreatív szakember

Kommunikációs tanácsadó, kreatív szakember, több mint 12 éve foglalkozik a marketing különféle területeivel. A Szikra márka (magazin, kurzusok, podcast) alapítója, a Womenspiration programsorozat és a Nők az úton podcast társalapítója, a HVG Kiadó szakmai partnere. Online és offline magazinok rendszeres szerzője. Missziója a kreatív szemléletmód népszerűsítése – erről szól az Élj kreatívan! című könyve. Az MCC Vezetőképző Akadémia kreatív gondolkodás kurzusának vezetője.

5/5
"Zseniálisnak tartom a kihívást! Imádom, hogy mennyire ötletesek a feladatok és az előadó vendégek is annyira szuperek. Nélkületek szinte biztos, hogy nagyon nehezen találtam volna rájuk. Örülök és nagyon hálás vagyok érte hogy elindítottátok ezt a kihívást és őszintén remélem, hogy még egy jó darabig folytatódni fog, mert nagyon szeretném kicsit rendbe rakni az életemet és ez Veletek együtt elérhetőnek tűnik."
Nóri
kihívástag

1. Jelentkezés

Töltsd ki az űrlapot a weboldal alján, és egyenlítsd ki kényelmesen a program első havidíját. Ezáltal máris kihívástaggá válsz.

2. E-mail bontás

Jelentkezésed után e-mailben megkapsz minden infót (meghívás a csoportba, letölthető térkép, havi előfizetés lemondási link, instrukciók stb.)

3. csatlakozás

Miután elolvastad a mailt, lépj be a zárt csoportba. Tarts velünk te is az úton, jó szórakozást, haladást, fejlődést!

A HAVONTA MEGÚJULÓ PROGRAM DÍJA:

4990 Ft/hó

Kíváncsi vagy, milyen kalandban lehet részed? Próbáld ki egy hónapig, és ha nem tetszik, bármikor lemondhatod a havi megújulást és kiléphetsz. Ha viszont maradsz, izgalmas (ön)felfedezőútban lesz részed. Olvasd el a GY.I.K. részt is.

Kérdésed van?

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Jelentkezésed után küldünk számodra egy e-mailt, amelyben megtalálsz minden fontos információt: a letölthető térképet, meghívót a zárt FB csoportba, a számlát, a havi tagságot lemondó linket (hiszen a tagság minden hónapban automatikusan megújul, ha másként nem döntesz.)  Ha nem találnád az e-mailt, nézd meg a promóciók vagy a spam mappában is.

Jelentkezéskor bankkártyával fizeted az első havi tagdíjat a Barion népszerű, megbízható, biztonságos rendszerén keresztül. A következő levonás minden hónapban ugyanezen a napon történik majd, hacsak másként nem döntesz (bármikor leállíthatod).

Ahogy rákattintasz a Csatlakozom gombra, átirányítódsz a fizetési felületre. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a Barion zseb regisztráció, elég megadni a szokásos adatokat, amelyeket online rendelésnél szoktál, ha bankkártyával fizetsz. A fizetés után érkezik hozzád az e-mailünk, amelyből letöltheted majd a számládat is.

Jelentkezéskor fizeted az első havi tagdíjat, majd a következő levonás minden hónapban ugyanezen a napon történik – ha tehát 7-én jelentkeztél és fizetted be, minden hónap 7-én vonják le a következő hónapod díját. A havi levonás automatikusan megtörténik, nincs teendőd vele – hasonlóan, mint egy Netflix, Zoom vagy Google Play előfizetésnél.

Ha úgy döntesz, elég volt, a havi tagságra való előfizetést bármikor egy kattintással, kényelmesen megszüntetheted.

A Barion folyamatosan dolgozik rajta, hogy zökkenőmentes legyen a fizetés, ám ha esetleg nem sikerül a bankkártyás fizetés (a jelentkezések kb. 5%-ában fordul elő), akkor az a következők miatt lehet:

  • nincs fedezet a kártyán,
  • a felhasználó megszakította a folyamatot (pl. nem volt nála a bankkártya és lejárt az idő),
  • vagy 2021. januárjától bevezetett erős ügyfélhitelesítés miatt lehet.

Itt találsz tájékoztatást, hogy a te bankod esetleg mit ír elő az online bankkártyás fizetésekhez: https://erosugyfelhitelesites.hu/.

Amennyiben a fenti példák alapján megoldódik, kérlek, regisztrálj ismét, viszont ha nem, akkor jelezd, hogy átutalással fizetnél, és küldjük az adatokat.

Igen, de számlázási címnek CSAK magyarországi címet tudunk elfogadni. Matricacsomagodat ez esetben nem postán küldjük, hanem online kapod meg, letölthető formátumban, amit te tudsz majd kinyomtatni és felragasztani. Ha ragaszkodsz a postán küldött matricákhoz, azt különdíj ellenében tudjuk neked postára adni.

Amennyiben nem tudsz magyarországi számlázási címet megadni vagy kérdésed van ezzel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@nokazuton.hu e-mail címen, és találunk megoldást (Revolut).

Ha még nem vagy tag, és legalább 2 barátnőddel összefogtok, vagyis összesen 3-an jelentkeznétek,  akkor 20% kedvezménnyel, vagyis 3990 Ft-os havidíjjal csatlakozhattok. Ehhez jelezd nekünk e-mailben a 3 nevet és e-mail címet, mi pedig egy kódot küldünk mindenkinek, amelyet a regisztrációnál válthattok be.

Ha már tag vagy, és időközben a te ajánlásodra érkeznek ismerőseid, írj e-mailt nekünk, ha legalább 5-en csatlakoztak már a kihíváshoz, és a következő havidíjadat elengedjük.

Egyetlen kattintással ki tudsz lépni. Bármikor le tudod állítani a tagságod automatikus megújulását, így a következő fordulónapon már nem vonja le a rendszer tőled a havidíjat. Amikor lemondod, annak a hónapnak az utolsó napjáig még a csoportban maradhatsz, ám a következő hónap elsejével kiléptetünk és már nem fogsz hozzáférni a tartalmakhoz. Lemondani a jelentkezéskor kapott emailben található linken keresztül tudod vagy írj nekünk egy emailt a hello@nokazuton.hu címre és segítünk.

Bármeddig! Minden hónapban új tematikával, új feladatokkal jelentkezünk, így csak rajtad múlik, hogy meddig haladsz az önfejlődés útján. Tagságod havonta automatikusan megújul, így a jelentkezés után ezzel már nincs dolgod.

További kérdésed van?

Aki segít neked

Vanda Anita, az Inspirációk Élménystúdió rendezvényszervezője, a Nők az úton és a Csorba Anita podcast csatorna gyártásvezetője, és az útON önmagadhoz kihívás társszervezője.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Tarts velünk az úton!

REGISZTRÁCIÓ

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot és várunk szeretettel a havonta megújuló kihívásba.
Ne feledd, a havonta megújuló előfizetést bármikor egyetlen kattintással lemondhatod.