Barion Pixel
Nők az úton novemberi kihívás
A kihívás 2021. áprilistól decemberig tartott.

MIRŐL SZÓLT AZ ÚTON ÖNMAGADHOZ KIHÍVÁSPROGRAM?

Az Úton önmagadhoz programsorozatban nemcsak érdekes és változatos havi témák heti kihívások, elgondolkodtató feladatok színesítették a részvételt, de szakértői segítséget is kaptak a résztvevők, továbbá kapcsolódhattak egymáshoz a zárt csoportban egy havonta megújuló előfizetéses klub keretein belül. A kihívásokkal teli programsorozatban összeállíthatták a saját térképeiket, amelyen követhették a fejlődésüket, utat találva önmagukhoz. A kihívás véget ért, térj vissza a nokazuton.hu főoldalára!

INSPIRÁLÓ VENDÉGEK

Adott tematikához meghívott szakértő vendégek osztották meg tudásukat, történeteiket, hasznos útravalóikat.

IZGALMAS FELADATOK

A kihívás kellékei és elgondolkodtató feladatai segítettek a hét elején kitűzött célokat megvalósítani.

KOMPLEX TEMaTIKA

Végig kísértünk az úton, egy előre kidolgozott, komplex tematika mentén segítettünk az önfejlesztésben.

TÁMOGATÁS

A közösség tagjai megtapasztalhatták, hogy nincsenek egyedül - egymás támogatása egy zárt FB csoportban.

MOTIVÁLÓ RENDSZER

A program tematikája segített az időbeosztásban, de kellően rugalmas volt, hogy hatásuk legyen felettük..

ÚTVONALTERVEZÉS

Letölthető, személyre szabható kihívástérkép és naptár segített, hogy a tagok nyomonkövethessék a fejlődési utjukat.

a program ÖSSZES témáJA és vendég szakértői

Köszönjük minden vendégünknek, hogy velünk tartott és a témához kapcsolódó feladataival izgalmasabbá tette a közös utat!

önfejlesztés + csoport + szórakozás

HOGYan épülT fel a kihívás?

Minden hónapban egy fő témát dolgoztunk fel együtt, amelyet 4 részre, vagyis 4 hétre bontottunk. 

A hónap első hétfőjén indult az aktuális havi program.

HÉTFŐNKÉNT nézhették meg a videós beszélgetést, amiből megismerték a hét témáját és vendégét.

KEDDENKÉNT a hét szakértő vendége videóban elmeséli és átadja a heti kihívás feladatot.

SZERDÁTÓL VASÁRNAPIG kérdések, interaktív tartalmak, ajánlók segítenek a haladásban.

A hónap utolsó péntekén Hónapzáró Zoom Live programmal és ajándéksorsolással zártunk.

terkep

letölthető térképet is kapTAK A TAGOK, amin kreatívan követhetTÉK nyomon a fejlődésÜKet

Jelentkezésed mellé minden hónapban ajándékba adunk neked egy, az adott hónap tematikájához illő térképet és szokáskövető naptárat, amin tudod követni a fejlődésed útját.

Véget ért a kihívás dec. 31-én, már nem lehet csatlakozni. 

5/5
"Érdekes témák, szakértői nézőpontok, többféle megközelítéssel feldolgozott útmutatók. Minden apró szeletben megszólítva érzem magam és elindítja a gondolkodást bennem."
Anita
5/5
"Több barátnőmnek ajánlottam már 🙂 Jól átgondolt felépítés, szuper témák, professzionális előadók, elfogadás, empátia és gondolatébresztés hogy mindig lehet változtatni. "
Olgi
5/5
"Nagyon élvezem kezdettől fogva. Nagyon jók voltak a hét indító beszélgetések és a feladatok. Nagyon tetszik a tematika is, hogy pontosan megvan, melyik nap mikor várható."
Petra
5/5
"Abszolút zseniális az egész kihívás tematikája! Nekem minden tetszik, de ami mondjuk eddig a leginkább megmaradt, az az egyik videó a boldog életről "
Hajni
5/5
"Nagyon hasznos volt a hónap sok támponttal a saját utamhoz, elgondolkodtató és motiváló volt. Kedvenc gondolatot nehéz választani, szerintem minden témánál volt, sok a közösség tagjaitól a kommentek vagy az ajánlók között."
Judit
5/5
"Az egész hónap nagyon tanulságos volt, a távolból fogtátok a kezemet, és a napi penzum segítségével igyekeztem lépést tartani veletek. Remek önismereti munka, távsegítséggel, nagyszerű ajánlókkal és feladatokkal! A többi már csak rajtam múlik!"
Ágota
5/5
"Nagyon tetszik! Hozzá kellett szoknom, hogy napi szinten foglalkozzak a témákkal egy kicsit, de most már eljutottam oda, hogy reggelente buzgón nyitom meg a csoportot. Nagyon tetszik, hogy rengeteg egyéb hanganyag, videó, cikk össze van szedve a témákban."
Ditta
5/5
"Zseniálisnak tartom a kihívást! Imádom, hogy mennyire ötletesek a feladatok és az előadó vendégek is annyira szuperek. Nélkületek szinte biztos, hogy nagyon nehezen találtam volna rájuk. Örülök és nagyon hálás vagyok érte hogy elindítottátok ezt a kihívást és őszintén remélem, hogy még egy jó darabig folytatódni fog, mert nagyon szeretném kicsit rendbe rakni az életemet és ez Veletek együtt elérhetőnek tűnik."
Nóri
kihívástag
Kik álmodták meg a kihívást?

A nők az úton podcast csapata

További infókért és adásokért keresd fel a nokazuton.hu főoldalunkat.

Csorba Anita

Csorba Anita

TARTALOMGYÁRTÓ

Tartalomgyártóként és kreatív mentorként már 10 éve inspirálja alkotásra 900.000 -es követőtáborát. Eddig 1200 videót készített 15 fős csapatával, melyek 100 milliós megtekintést értek el. Anita nevéhez köthető az Inspirációk Csorba Anitától, az Inspirációk Magazin és az Inspirációk Élménystúdió létrehozása, a Csorba Anita podcast csatorna, illetve társalapítója a Nők az úton podcast csatornának. Saját felületein túl komplex közösségi tartalomgyártást is nyújt szakértői csapatával.

szlafkai éva

kreatív szakember

Kommunikációs tanácsadó, kreatív szakember, több mint 12 éve foglalkozik a marketing különféle területeivel. A Szikra márka (magazin, kurzusok, podcast) alapítója, a Womenspiration programsorozat és a Nők az úton podcast társalapítója, a HVG Kiadó szakmai partnere. Online és offline magazinok rendszeres szerzője. Missziója a kreatív szemléletmód népszerűsítése – erről szól az Élj kreatívan! című könyve. Az MCC Vezetőképző Akadémia kreatív gondolkodás kurzusának vezetője.

1. Jelentkezés

Töltsd ki az űrlapot a weboldal alján, és egyenlítsd ki kényelmesen a program első havidíját. Ezáltal máris kihívástaggá válsz.

2. E-mail bontás

Jelentkezésed után e-mailben megkapsz minden infót (meghívás a csoportba, letölthető térkép, havi előfizetés lemondási link, instrukciók stb.)

3. csatlakozás

Miután elolvastad a mailt, lépj be a zárt csoportba. Tarts velünk te is az úton, jó szórakozást, haladást, fejlődést!

További kérdésed van?

Aki segít neked

Vanda Anita, az Inspirációk Élménystúdió rendezvényszervezője, a Nők az úton és a Csorba Anita podcast csatorna gyártásvezetője, és az útON önmagadhoz kihívás társszervezője.