Barion Pixel
Tarts velünk az úton, alkosd meg a térképedet!

MIRŐL SZÓL AZ ÚTON ÖNMAGADHOZ KIHÍVÁSPROGRAM?

Egy izgalmas, játékos önfelfedezésre invitálunk, amelyben hasonló célokkal küzdő csoport tagjaként vehetsz részt. Az Úton önmagadhoz programsorozatban nemcsak érdekes és változatos havi témák (kapcsolatok, önbizalom, önismeret, testi-lelki egészség stb.), heti kihívások, elgondolkodtató feladatok színesítik a részvételt, de szakértői segítséget is kapnak a résztvevők, továbbá beszélgetést indíthatnak és kapcsolódhatnak egymáshoz a zárt csoportban egy havonta megújuló előfizetéses klub keretein belül. A kihívásokkal teli programsorozatban összeállíthatod a saját térképedet, amelyen követheted a fejlődésed, utat találva önmagadhoz.

INSPIRÁLÓ VENDÉGEK

Adott tematikához meghívott szakértő vendégek osztják meg tudásukat, történeteiket, hasznos útravalóikat.

IZGALMAS FELADATOK

A kihívás kellékei és elgondolkodtató feladatai segítenek a hét elején kitűzött céljaidat megvalósítani.

KOMPLEX TEMaTIKA

Végig kísérünk az úton, egy előre kidolgozott, komplex tematika mentén segítünk neked az önfejlesztésben.

CSAPATTÁMOGATÁS

A közösség tagjaként megtapasztalhatod, hogy nem vagy egyedül - egymás támogatása egy zárt FB csoportban.

MOTIVÁLÓ RENDSZER

A program tematikája segít az időd beosztásában, de kellően rugalmas, hogy hatásod legyen az idődre.

EGYEDI ÚTVONALTERVEZÉS

Letölthető, személyre szabható kihívástérkép segít, hogy nyomon tudd követni a fejlődési utadat.

5/5
"Zseniálisnak tartom a kihívást! Elsőnek talán azt emelném ki, hogy mennyire jól érzem magam közöttetek, hogy a társaság elképesztően elfogadó és támogató. Imádom, hogy mennyire ötletesek a feladatok és az előadó vendégek is annyira szuperek. Nélkületek szinte biztos, hogy nagyon nehezen találtam volna rájuk. Örülök és nagyon hálás vagyok érte hogy elindítottátok ezt a kihívást és őszintén remélem, hogy még egy jó darabig folytatódni fog, mert nagyon szeretném kicsit rendbe rakni az életemet és ez Veletek együtt elérhetőnek tűnik."
Nóri
kihívástag

a program eddigi témái és vendég szakértői

HA IGEN A VÁLASZOD, AKKOR EZ A KIHÍVÁS NEKED SZÓL:

5/5
"Érdekes témák, szakértői nézőpontok, többféle megközelítéssel feldolgozott útmutatók. Minden apró szeletben megszólítva érzem magam és elindítja a gondolkodást bennem."
Anita
5/5
"Több barátnőmnek ajánlottam már 🙂 Jól átgondolt felépítés, szuper témák, professzionális előadók, elfogadás, empátia és gondolatébresztés hogy mindig lehet változtatni. "
Olgi
5/5
"Nagyon élvezem kezdettől fogva. Nagyon jók voltak a hét indító beszélgetések és a feladatok. Nagyon tetszik a tematika is, hogy pontosan megvan, melyik nap mikor várható."
Petra
5/5
"Abszolút zseniális az egész kihívás tematikája! Nekem minden tetszik, de ami mondjuk eddig a leginkább megmaradt, az az egyik videó a boldog életről "
Hajni
önfejlesztés + csoport + szórakozás

HOGYan épül fel a program?

Minden hónapban egy fő témát dolgozunk fel együtt, amelyet 4 részre, vagyis 4 hétre bontunk. 

A hónap első hétfőjén indul az aktuális havi program.

HÉTFŐNKÉNT nézheted meg a videós beszélgetést, amiből megismered a hét témáját és vendégét.

KEDDENKÉNT a hét szakértő vendége elmeséli és átadja a heti kihívás feladatot.

SZERDÁTÓL VASÁRNAPIG kérdések, interaktív tartalmak, ajánlók segítenek a haladásban.

A hónap utolsó péntekén Hónapzáró Zoom Live programmal és ajándéksorsolással zárunk.

terkep

letölthető térképet kapsz

Jelentkezésed mellé minden hónapban ajándékba adunk neked egy, az adott hónap tematikájához illő térképet, amin tudod követni a fejlődésed útját, jegyzetelhetsz, és egy színezhető skála is segítségedre lesz, hogy mérd, mennyit haladtál a kitűzött cél felé. 

+ útjelző matricacsomagot

Térképed nem csak egyedi, de tökéletesen személyre szabott is lesz matricacsomagodnak köszönhetően, amit postán küldünk ki neked, és amivel kedvedre dekorálhatod térképedet.

Indulás: május 31.

A HÓNAP TÉMÁJA:

JÚNIUS - ÖNBIZALOM

Minden hónap első hétfőjén indul a havi program a zárt csoportban. Az aktuális havi programsorozat tartalmának megtekintéséhez nyisd le a nyilakat! 

A kihívás júniusi témája az ÖNBIZALOM, az első hét fókusza az önelfogadás.  Hogyan lehet több  önbizalmunk, és fogadhatjuk el magunkat olyannak, amilyenek vagyunk? 

Fogadjuk el, amin nem tudunk változtatni, és fejlesszük azt, amin még lehet, és kell is csiszolni. De hogyan tudjuk elfogadni saját magunkat? Hogyan lehet a hibáinkat is reálisan látva egészséges önbizalmunk? Hol a határ az önelfogadás a terelés között? Hogyan tudjuk jól érezni magunkat a saját bőrünkben, és szeretni azt, amilyenek vagyunk?

Ott a lehetőség, hogy befogadjuk a szépséget, a szenvedélyt, azt a természetes bölcsességet, amely évezredek óta ott él a női lélekben és testben, talán már születésünk pillanatától kezdve.(…)Új lehetőségek is kínálkoznak, hogyan lássuk magunkat nőként. Megerősödik a magunkba vetett hitünk, az a belső hang, amely segít döntéseink meghozatalában, és hogy tisztábban lássuk, érzékeljük magunkat kapcsolódásainkban.“ – írja Jarovinszkij Vera, Női körben: Útkeresés a táncterápia módszerével című könyvében.

A hét szakértő vendége a témában: Jarovinszkij Vera, tanácsadó szakpszichológus, kiképző integrált kifejezés- és táncterapeuta, a Női körben c. könyv írója

A kihívás júniusi témája az ÖNBIZALOM, és a harmadik hét fókusza az ÖNSZERETETEN van, azon belül is, hogy miként találjuk és szólítsuk meg a bennünk lévő istennőt.

Miként tudjuk elfogadni és megtanulni szeretni önmagunkat, hogyan tudjuk megerősíteni az önképünket, önbizalmunkat? Hogyan tanuljuk meg a negatív belső monológokat pozitív párbeszéddé formálni? Mit kell tennünk, hogy amikor reggel a tükörbe nézünk, ne egy gúnyos fintor és egy “de szarul nézel ki ma is” üdvözlet suhanjon át rajtunk, hanem kedvesek tudjunk lenni magunkkal? Egy szó mint száz, hogyan találjuk meg a bennünk élő istennőt, akit szeretünk, becsülünk és támogatunk?

A hét szakértő vendége a témában:  Kollár Anna, Self-Love coach, a Modern Istennők Kézikönyve című könyv írója.

A kihívás júniusi témája az ÖNBIZALOM, a harmadik hét fókusza pedig a stílus, a kinézetünk és az öltözködésünk, ami jelentős hatással van az önbizalmunkra is.

A megjelenésünkön, a másokra gyakorolt első benyomásunkon, a fellépésünkön nagyon sokat tud segíteni, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, és ha önazonosak vagyunk azzal, amit felveszünk. De vajon honnan tudjuk, mi az, ami illik hozzánk? Hogyan találhatunk rá a saját stílusunkra? Mi alapján döntsünk, amikor reggel a ruhásszekrény előtt állunk, és hogyan tudjuk az öltözködésünkkel kifejezni a személyiségünket?

A hét szakértő vendége a témában:Kovács Orsolya. Orsi a Yurkov Fashion Lounge alapítója, a STÍLUSERŐ című könyv szerzője, a Yurkov Akadémia Stílusklub megálmodója

A kihívás júniusi témája az ÖNBIZALOM, a negyedik hét fókusza a vonzerő, vagyis hogyan találjunk rá az igazi vonzerőnkre, nőiességünkre

A vonzerő nemcsak a párkapcsolatunkra van hatással, hanem az egész életünkre. Nemcsak a külsőnkről szól, hanem masszívan a belsőnkről is, és nemcsak rólunk szól, hanem bizony másokról is. Na de hogyan legyünk vonzóak a saját és mások szemében? Hogyan válhatunk érzékibbé, magabiztosabbá, nőiesebbé? Hogyan tudjuk felszínre hozni azt a vonzerőt, ami most ebben a pillanatban is bennünk szunnyad?

A hét vendége a témában: Békési Brigitta, a nemzetközi edzésforma, a Beautyrobic alapítója, a WOW Hatás című könyv írója, az AmHunCham NewYork  Budapesti Center vezetője

Kik lesznek az útitársak?

A HÉT SZAKÉRTŐ VENDÉGEI

Minden héten más-más szakértő vendégünk adja fel nektek a heti kihívás feladatot.

JÚNIUS - ÖNBIZALOM

JAROVINSZKIJ VERA

Jarovinszkij Vera

tanácsadó szakpszichológus

Tanácsadó szakpszichológus, kiképző integrált kifejezés- és táncterapeuta, család- és párterapeuta-jelölt. Közel húsz éve vezet táncterápiás csoportokat, tart hazai konferenciákon táncterápiás műhelyeket. 2011-ben érdeklődése a női témájú mozgáscsoportok vezetése felé fordult. Könyve a Női körben – Útkeresés a táncterápia módszerével

Tudj meg többet róla:
Kollár Anna

KOLLÁR ANNA

SELF-LOVE COACH

“Kollár Anna vagyok, Self-Love Coach, a Modern Istennők Kézikönyvének írója és a Self-Love Club alapítója. A küldetésem, hogy olyan gyönyörű Nőkből hozzam ki a bennük rejlő lehetőséget és mutassam meg Nekik, hogy milyen végtelenül csodálatosak – mint amilyen TE is vagy! Hogy minden nap igazán ellenállhatatlanak lásson az személy, aki a leginkább számít: TE magad!”

Tudj meg többet róla:
Kovács Yurkov Orsolya

Kovács Yurkov Orsolya

Yurkov Fashion Lounge

A Yurkov Fashion Lounge alapítója, a STÍLUSERŐ című könyv szerzője, a Yurkov Akadémia Stílusklub megálmodója, aki hazai és nemzetközi szinten is segít az embereknek megtalálni a saját stílusukat személyes konzultációk és stílustréningek keretében. “Ahogy helyet csinálunk a gardróbunkban, helyet csinálunk az életünkben is”

Tudj meg többet róla:
Békési Brigitta

Békési Brigitta

Beautyrobic alapító

A nemzetközi edzésforma, a Beautyrobic alapítója, a WOW Hatás című könyv írója, az AmHunCham NewYork  Budapesti Center vezetője, a FIVOSZ Sport és Életmód Bizottság elnöke, TEDx előadó. “A vonzerő arról szól, hogy a másik emberből mit váltunk ki”

Tudj meg többet róla:
5/5
"Nagyon hasznos volt a hónap sok támponttal a saját utamhoz, elgondolkodtató és motiváló volt. Kedvenc gondolatot nehéz választani, szerintem minden témánál volt, sok a közösség tagjaitól a kommentek vagy az ajánlók között."
Judit
5/5
"Az egész hónap nagyon tanulságos volt, a távolból fogtátok a kezemet, és a napi penzum segítségével igyekeztem lépést tartani veletek. Remek önismereti munka, távsegítséggel, nagyszerű ajánlókkal és feladatokkal! A többi már csak rajtam múlik!"
Ágota
5/5
"Nagyon tetszik! Hozzá kellett szoknom, hogy napi szinten foglalkozzak a témákkal egy kicsit, de most már eljutottam oda, hogy reggelente buzgón nyitom meg a csoportot. Nagyon tetszik, hogy rengeteg egyéb hanganyag, videó, cikk össze van szedve a témákban."
Ditta
Kik álmodták meg a kihívást?

A nők az úton podcast csapata

További infókért és adásokért keresd fel a nokazuton.hu főoldalunkat.

Csorba Anita

Csorba Anita

TARTALOMGYÁRTÓ

Tartalomgyártóként és kreatív mentorként már 10 éve inspirálja alkotásra 900.000 -es követőtáborát. Eddig 1200 videót készített 15 fős csapatával, melyek 100 milliós megtekintést értek el. Anita nevéhez köthető az Inspirációk Csorba Anitától, az Inspirációk Magazin és az Inspirációk Élménystúdió létrehozása, a Csorba Anita podcast csatorna, illetve társalapítója a Nők az úton podcast csatornának. Saját felületein túl komplex közösségi tartalomgyártást is nyújt szakértői csapatával.

Szlafkai Éva

szlafkai éva

kreatív szakember

Kommunikációs tanácsadó, kreatív szakember, több mint 12 éve foglalkozik a marketing különféle területeivel. A Szikra magazinblog alapítója, a Womenspiration programsorozat és a Nők az úton podcast társalapítója, a HVG Kiadó szakmai partnere. Online és offline magazinok rendszeres szerzője. Missziója a kreatív szemléletmód népszerűsítése – erről szól az Élj kreatívan! című könyve és minden platformot megragad, hogy ezt a témát közelebb vigye az emberekhez (programok, előadások, workshopok, kihívások, cikkek).

1. Jelentkezés

Töltsd ki az űrlapot a weboldal alján, és egyenlítsd ki kényelmesen a program első havidíját. Ezáltal máris kihívástaggá válsz.

2. E-mail bontás

Jelentkezésed után e-mailben megkapsz minden infót (meghívás a csoportba, letölthető térkép, havi előfizetés lemondási link, instrukciók stb.)

3. csatlakozás

Miután elolvastad a mailt, lépj be a zárt csoportba. Tarts velünk te is az úton, jó szórakozást, haladást, fejlődést!

A PROGRAM DÍJA:

4990 Ft/hó

Kíváncsi vagy, milyen kalandban lehet részed? Próbáld ki egy hónapig, és ha nem tetszik, bármikor kiléphetsz. Ha viszont maradsz, izgalmas (ön)felfedezőútban lesz részed.

Kérdésed van?

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Jelentkezésed után küldünk számodra egy e-mailt, amelyben megtalálsz minden fontos információt: a letölthető térképet, meghívót a zárt FB csoportba, a számlát, a havi tagságot lemondó linket. Ha kértél matricacsomagot, a jelentkezési hónap folyamán postán küldjük el számodra. Ha nem találnád az e-mailt, nézd meg a promóciók vagy a spam mappában is.

Jelentkezéskor bankkártyával fizeted az első havi tagdíjat a Barion népszerű, megbízható, biztonságos rendszerén keresztül.

Ahogy rákattintasz a Csatlakozom gombra, átirányítódsz a fizetési felületre. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a Barion zseb regisztráció, elég megadni a szokásos adatokat, amelyeket online rendelésnél szoktál, ha bankkártyával fizetsz. A fizetés után érkezik hozzád az e-mailünk, amelyből letöltheted majd a számládat is.

Jelentkezéskor fizeted az első havi tagdíjat, majd a következő levonás minden hónapban ugyanezen a napon történik – ha tehát 7-én jelentkeztél és fizetted be, minden hónap 7-én vonják le a következő hónapod díját. A havi levonás automatikusan megtörténik, nincs teendőd vele – hasonlóan, mint egy Netflix, Zoom vagy Google Play előfizetésnél.

Ha úgy döntesz, elég volt, a havi tagságra való előfizetést bármikor egy kattintással, kényelmesen megszüntetheted.

A Barion folyamatosan dolgozik rajta, hogy zökkenőmentes legyen a fizetés, ám ha esetleg nem sikerül a bankkártyás fizetés (a jelentkezések kb. 5%-ában fordul elő), akkor az a következők miatt lehet:

  • nincs fedezet a kártyán,
  • a felhasználó megszakította a folyamatot (pl. nem volt nála a bankkártya és lejárt az idő),
  • vagy 2021. januárjától bevezetett erős ügyfélhitelesítés miatt lehet.

Itt találsz tájékoztatást, hogy a te bankod esetleg mit ír elő az online bankkártyás fizetésekhez: https://erosugyfelhitelesites.hu/.

Amennyiben a fenti példák alapján megoldódik, kérlek, regisztrálj ismét, viszont ha nem, akkor jelezd, hogy átutalással fizetnél, és küldjük az adatokat.

Igen, de számlázási címnek CSAK magyarországi címet tudunk elfogadni. Matricacsomagodat ez esetben nem postán küldjük, hanem online kapod meg, letölthető formátumban, amit te tudsz majd kinyomtatni és felragasztani. Ha ragaszkodsz a postán küldött matricákhoz, azt különdíj ellenében tudjuk neked postára adni.

Amennyiben nem tudsz magyarországi számlázási címet megadni vagy kérdésed van ezzel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@nokazuton.hu e-mail címen, és találunk megoldást (Revolut).

Ha még nem vagy tag, és legalább 2 barátnőddel összefogtok, vagyis összesen 3-an jelentkeznétek,  akkor 20% kedvezménnyel, vagyis 3990 Ft-os havidíjjal csatlakozhattok. Ehhez jelezd nekünk e-mailben a 3 nevet és e-mail címet, mi pedig egy kódot küldünk mindenkinek, amelyet a regisztrációnál válthattok be.

Ha már tag vagy, és időközben a te ajánlásodra érkeznek ismerőseid, írj e-mailt nekünk, ha legalább 5-en csatlakoztak már a kihíváshoz, és a következő havidíjadat elengedjük.

Egyetlen kattintással ki tudsz lépni. Bármikor le tudod állítani a tagságod automatikus megújulását, így a következő fordulónapon már nem vonja le a rendszer tőled a havidíjat. Amikor lemondod, annak a hónapnak az utolsó napjáig még a csoportban maradhatsz, ám a következő hónap elsejével kiléptetünk és már nem fogsz hozzáférni a tartalmakhoz. Lemondani a jelentkezéskor kapott emailben található linken keresztül tudod vagy írj nekünk egy emailt a hello@nokazuton.hu címre és segítünk.

Bármeddig! Minden hónapban új tematikával, új feladatokkal jelentkezünk, így csak rajtad múlik, hogy meddig haladsz az önfejlődés útján. Tagságod havonta automatikusan megújul, így a jelentkezés után ezzel már nincs dolgod.

További kérdésed van?

Aki segít neked

Vanda Anita, az Inspirációk Élménystúdió rendezvényszervezője, a Nők az úton és a Csorba Anita podcast csatorna gyártásvezetője, és az útON önmagadhoz kihívás társszervezője.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Tarts velünk az úton!

REGISZTRÁCIÓ

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot és várunk szeretettel a kihívásba.