Barion Pixel
Úton önmagadhoz kihívás
Tarts velünk az úton, alkosd meg a térképedet!

MIRŐL SZÓL AZ ÚTON ÖNMAGADHOZ KIHÍVÁSPROGRAM?

Egy izgalmas, játékos önfelfedezésre invitálunk, amelyben hasonló célokkal küzdő csoport tagjaként vehetsz részt. Az Úton önmagadhoz programsorozatban nemcsak érdekes havi témák, heti kihívások, elgondolkodtató feladatok színesítik a részvételt, de szakértői segítséget is kapnak a résztvevők, továbbá beszélgetést indíthatnak és kapcsolódhatnak egymáshoz a zárt csoportban egy klubrendszer keretein belül. A kihívásokkal teli programsorozatban összeállíthatod a saját térképedet, amelyen követheted a fejlődésed, utat találva önmagadhoz. 

INSPIRÁLÓ VENDÉGEK

Adott tematikához meghívott szakértő vendégek osztják meg tudásukat, történeteiket, hasznos útravalóikat.

IZGALMAS FELADATOK

A kihívás kellékei és elgondolkodtató feladatai segítenek a hét elején kitűzött céljaidat megvalósítani.

KOMPLEX TEMaTIKA

Végig kísérünk az úton, egy előre kidolgozott, komplex tematika mentén segítünk neked az önfejlesztésben.

CSAPATTÁMOGATÁS

A közösség tagjaként megtapasztalhatod, hogy nem vagy egyedül - egymás támogatása egy zárt FB csoportban.

MOTIVÁLÓ RENDSZER

A program tematikája segít az időd beosztásában, de kellően rugalmas, hogy hatásod legyen az idődre.

EGYEDI ÚTVONALTERVEZÉS

Letölthető, személyre szabható kihívástérkép segít, hogy nyomon tudd követni a fejlődési utadat.

Meddig vehetsz részt az első havi programban?

Az áprilisi hónap feladatait, videóit, ajánlóit, beszélgetéseit április 30-ig éred el a kihívás zárt FB csoportjában. Utána indul a májusi program! Csatlakozz most!

Nap
Óra
Perc
Másodperc
Alkosd meg a térképedet!
EGYEDÜLI ÚTKERESÉSED HELYETT MOST KÖZÖSSÉGI ÉLMÉNYBE CSOMAGOLT ÚTRAVALÓT KAPSZ

A NŐK AZ ÚTON ALAPÍTÓI, A SZAKMAI PARTNEREI ÉS A KÖZÖSSÉG ÁLTAL EGY TÁMOGATÓ CSAPATBAN KERESHETED AZ UTAT ÖNMAGADHOZ EGY IZGALMAS PROGRAMSOROZATBAN, HAVI TAGDÍJÉRT CSERÉBEN.

Az önfejlesztő utazás hónapokon keresztül, változatos témákon keresztül zajlik, amelyek felölelik az élet minden fontos területét – a kapcsolatokat, az önismeretet, az önbizalmat, a karriert, a testi-lelki egészséget stb. Minden hónapban már-más témát dolgozunk fel és heti vendégek, kihívások, ajánlók segítenek haladni az önismereti utadon. A programsorozat épp oly változatos, mint életünk útja, amelyhez most útjelzőket, muníciókat, mentőöveket, iránytűt is adunk. Segítünk, hogy összeállítsd a saját térképedet, amelyen követheted a fejlődést, és utat találhatsz önmagadhoz!

HA IGEN A VÁLASZOD, AKKOR EZ A KIHÍVÁS NEKED SZÓL:

önfejlesztés + csoport + szórakozás

HOGYan épül fel a program?

Minden hónapban egy fő témát dolgozunk fel együtt, amelyet 4 részre, vagyis 4 hétre bontunk. Minden héten újabb kihívás feladat vár Rád, és csak rajtad múlik, hogy meddig haladsz az önfejlődés útján.

A hónap első hétfőjén indul az aktuális havi program, amit a hónap utolsó péntekén Zoommal és ajándékokkal zárunk

HÉTFŐNKÉNT nézheted meg a videós beszélgetést, amiből megismered a hét témáját és vendégét.

KEDDENKÉNT a hét szakértő vendége elmeséli és átadja a heti kihívás feladatot.

SZERDA, CSÜTÖRTÖK, PÉNTEK – kérdések, kapcsolódó feladatok és ajánlók segítenek a haladásban.

VASÁRNAPONKÉNT a kihívástagok megoszthatják a heti konklúziójukat, ezzel támogatva egymást.

terkep

letölthető térképet kapsz

Jelentkezésed mellé minden hónapban ajándékba adunk neked egy, az adott hónap tematikájához illő térképet, amin tudod követni a fejlődésed útját, jegyzetelhetsz, és egy színezhető skála is segítségedre lesz, hogy mérd, mennyit haladtál a kitűzött cél felé. 

+ útjelző matricacsomagot

Térképed nem csak egyedi, de tökéletesen személyre szabott is lesz matricacsomagodnak köszönhetően, amit postán küldünk ki neked, és amivel kedvedre dekorálhatod térképedet.

Indulás: április 05.

A HÓNAP TÉMÁJA:

ÁPRILIS - ÖNISMERET

Minden hónap első hétfőjén indul a havi program a zárt csoportban, ekkor ismerik meg a tagok is a témát és kerül ki az infó ide, a weboldalra is. Az aktuális havi programsorozat tartalmának megtekintéséhez nyisd le a nyilakat! 

Mi a szerepe a családi mintáknak az önismeretünkben? Induljunk el a gyökereinktől
A kihívás áprilisi témája az ÖNISMERET, és első hét fókusza a gyökereink,a CSALÁD, hiszen ebben a közegben kezdjük felfedezni önmagunkat, kialakítani a magunkhoz és másokhoz fűződő viszonyunkat és rengeteg mintát is hozunk magunkkal a felnőtt életünkbe és majd a kialakított családi életünkbe is. Tehát mi mással is kezdhetnénk az önismereti utunkat, mint a CSALÁDdal, azon belül is az, hogy mit hozunk otthonról és ha szükséges, hogyan tudjuk átírni a családi mintákat?

A hét szakértő vendége a témában: Herner Dorka, pszichológus, coach, a Gyerekes gondolatok – önismereti egypercesek szülőknek c. könyv írója, és nem utolsósorban 5 gyermekes édesanya.

A kihívás áprilisi témája az ÖNISMERET, és a második hét fókusza a KÖRNYEZETÜNKÖN van, azon belül is a társadalmi elvárásokon és azokon a bizonyos másokon.

Mit gondolnak mások rólunk? Egyébként is, pontosan kik is azok a mások és mikor számít, amit mondanak vagy gondolnak rólunk és mikor nem? Miért nehéz sokszor bízni egymásba és kapcsolódni egymáshoz, és mit tehetünk, hogy fejlődjünk ezen a téren? Hogyan tudjuk ledobni magunkról annak a súlyát, hogy mit várnak el tőlünk mások – milyen szakmánk legyen, legyen-e gyerekünk vagy sem, kit és hogyan szeressünk, mit mondjunk, tegyünk, mutassunk és hogyan éljünk? Honnan tudjuk, hogy az elvárások inkább útmutatók és segítik a csoporthoz való tartozás érzését vagy inkább leküzdeni való akadályok és hogyan fejlődhetünk az önismereti útunkon mindebből?

A hét szakértő vendége a témában:  Szabó Eszter Judit, kommunikációs szakember, újságíró, a Pszichoforyou társalapítója és a 20 Önismereti kérdés és válasz című könyv társszerzője.

A harmadik hét fókusza a félelmeink leküzdésén és a rugalmas hozzáálláson van, amik elengedhetetlenül fontosak ahhoz, hogy tovább haladjunk az utunkon a kitűzött célok felé. De honnan lehet bátorságot meríteni, és magunk mögött hagyni a félelmeinket? Mi segít a továbblépésben, és hogyan tudjuk könnyebben átugrani az elénk kerülő akadályokat? A siker felé vezető úton nem kerülhetők el a kudarcok és a nehéz helyzetek, de hogyan lehet ezekhez rugalmasabban állni, hogyan tudjuk elérni, hogy ne megbénítson egy szituáció, hanem hozzátegyen a fejlődésünkhöz?

A hét szakértő vendége a témában: Al Ghaoui Hesna, Prima primissima díjas újságíró, szerkesztő, riporter, a Félj bátran! című könyv írója

A negyedik hét fókusza a célkitűzés, és a meghatározása annak, hova szeretnék eljutni, és hogy ehhez merre induljak tovább az utamon.

Ahhoz, hogy elérjük a kitűzött céljainkat, ismernünk kell magunkat, a képességeinket, tisztában kell lennünk a vágyainkkal és azzal, hova is szeretnénk eljutni. De honnan tudhatjuk, mi az, ami valóban nekünk való? Hogyan kezdjünk neki a célok kitűzésének, és mit tehetünk, hogy azok reálisak és megvalósíthatóak legyenek? Honnan tudhatjuk, merre kell elindulnunk, honnan tudhatjuk biztosan, hogy hova akarunk eljutni? Az úthasonlat csodálatos népmesei motívum is, amely témának szakértője fog segíteni Bennünket ezen a héten.

A hét vendége a témában: Kádár Annamária, pszichológus, tréner, egyetemi oktató, az Erdély FM rádió Pszichotrillák című heti élő műsorának szakértője és társszerkesztője.

Kik lesznek az útitársak?

A HÉT SZAKÉRTŐ VENDÉGEI

Minden héten más-más szakértő vendégünk adja fel nektek a heti kihívás feladatot. Vele beszélgetünk a hétfői videóban – ami csak a csoportban látható – és a csütörtöki podcastban is. A következő hónap vendégeit mindig csak a indulás előtti héten ismerheted meg, addig meglepetés.

ÁPRILIS - ÖNISMERET

AL Ghaoui Hesna

AL GHAOUI HESNA

RIPORTER, ÍRÓ

Prima primissima díjas újságíró, szerkesztő, az MTV volt riportere, a Bábel című riportműsor műsorvezetője. Számos hazai és nemzetközi díjjal jutalmazták riportjait, több dokumentumfilmet is forgatott. Könyvei a Félj bátran és a Holli, a hős. A WMN Bátorságlabor podcast házigazdája, a Hősök Tere kezdeményezés nagykövete. Az utóbbi években figyelt fel a félelem pszichés és fizikai hatásaira, azóta ezt a területet kutatja. 

Tudj meg többet róla:
Herner Dorka

HERNER DORKA

PSZICHOLÓGUS

Pszichológus, coach. Két évtizedig szerkesztés mellett volt újságíró, miközben saját tévéműsora lett és online videósorozatokat is készített. A Gyerekes gondolatok – önismereti egypercesek szülőknek című könyv írója, élete legizgalmasabb belső utazásának pedig az édesanyjával, Geréb Ágnessel közösen tartott TED előadását tartja.
Tudj meg többet róla:
Kádár Annamária

KÁDÁR ANNAMÁRIA

Pszichológus

Pszichológus, tréner, egyetemi oktató, az Erdély FM rádió Pszichotrillák című heti élő műsorának szakértője és társszerkesztője. Kutatási és érdeklődési területei közé tartozik az érzelmi intelligencia, flow-élmény, asszertivitás, önismeret, a mese gyógyító ereje, személyiségfejlesztés, valamint a játék szerepe a gyerekek személyiségfejlődésében.
Tudj meg többet róla:
Szabó Eszter Judit

SZABÓ ESZTER JUDIT

újságíró

Kommunikációs szakember, újságíró, a Pszichoforyou online pszichológiai magazin alapító-főszerkesztője, a 20 önismereti kérdés és válasz című könyv társszerzője, valamint a Pszichoforyou Lélekerősítő Podcast egyik műsorvezetője. Volt már PR munkatárs, ügyfélkapcsolati vezető, kommunikációs igazgató és szóvivő is – de saját bevallása szerint minden eddigi munkája közül az önismereti munkából tanult a legtöbbet.  

Tudj meg többet róla:
Kik álmodták meg a kihívást?

A nők az úton podcast csapata

További infókért és adásokért keresd fel a nokazuton.hu főoldalunkat.

Csorba Anita

Csorba Anita

TARTALOMGYÁRTÓ

Tartalomgyártóként és kreatív mentorként már 10 éve inspirálja alkotásra 900.000 -es követőtáborát. Eddig 1200 videót készített 15 fős csapatával, melyek 100 milliós megtekintést értek el. Anita nevéhez köthető az Inspirációk Csorba Anitától, az Inspirációk Magazin és az Inspirációk Élménystúdió létrehozása, a Csorba Anita podcast csatorna, illetve társalapítója a Nők az úton podcast csatornának. Saját felületein túl komplex közösségi tartalomgyártást is nyújt szakértői csapatával.

Szlafkai Éva

szlafkai éva

kreatív szakember

Kommunikációs tanácsadó, kreatív szakember, több mint 12 éve foglalkozik a marketing különféle területeivel. A Szikra magazinblog alapítója, a Womenspiration programsorozat és a Nők az úton podcast társalapítója, a HVG Kiadó szakmai partnere. Online és offline magazinok rendszeres szerzője. Missziója a kreatív szemléletmód népszerűsítése – erről szól az Élj kreatívan! című könyve és minden platformot megragad, hogy ezt a témát közelebb vigye az emberekhez (programok, előadások, workshopok, kihívások, cikkek).

1. Jelentkezés

Töltsd ki az űrlapot a weboldal alján, és utald át a program díját. Bármikor jelentkezhetsz, de érdemes hónapkezdés előtt.

2. E-mail bontás

Jelentkezésed után e-mailben megkapsz minden infót (meghívás a csoportba, letölthető térkép, átutalási adatok, instrukciók stb.)

3. csatlakozás

Miután elolvastad a mailt, lépj be a zárt csoportba. Tarts velünk te is az úton, jó szórakozást, haladást, fejlődést!

A PROGRAM DÍJA:

4990 Ft/hó

Kíváncsi vagy, milyen kalandban lehet részed? Próbáld ki az áprilisi próbahónapot, és ha nem tetszik, bármikor kiléphetsz. Ha viszont maradsz, izgalmas (ön)felfedezőútban lesz részed.

Kérdésed van?

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Jelentkezésed után küldünk számodra egy e-mailt, amelyben megtalálod az utaláshoz szükséges adatokat, a letölthető térképet és a zárt FB csoport linkjét, ahova az utalást követően tudsz csatlakozni az e-mailben kiküldött számlád sorszámával. 

Az április hónap próbahónap, amely arra szolgál, hogy kipróbáld a kihívásprogramot, a díját pedig átutalással rendezed a jelentkezésnél. Ha tetszett a próbahónap , májustól is velünk tartanál,  vagyis teljes értékű taggá szeretnél válni, arról külön kapsz értesítést, hogy havonta megújuló előfizetésre válthass és tovább fejlődhess velünk.

Április 5-én kezdődik az Úton önmagadhoz kihívásprogramunk egy próbahónappal. Az egy havi tagsági díj átatulással történik, a hónap végén pedig te döntesz arról, hogy tovább jössz-e velünk az önismereti úton. Amennyiben közösségünk tagja maradsz, online bankkártyás fizetéssel tudod tagságodat meghosszabbítani egy új regisztrációval, amivel a későbbiekben már nem kell foglalkoznod, mert havonta automatikusan megújul. Erről majd április végén kapsz külön e-mailt.

Amennyiben a próbahónap (azaz április végén) nem szeretnél közösségünk tagja maradni, úgy nincs teendőd – tagsági díjad befizetésének hiányában a csoporttagságod automatikusan megszűnik, és nem lesz elérhető számodra a zárt FB csoport.

Ha májusban is jössz velünk, akkor taggá válsz, és egy új regisztráció során havonta megújuló tagságra váltasz: ebben az esetben majd egyetlen kattintással ki tudsz lépni, mert bármikor le tudod állítani a tagságod automatikus megújulását, így a következő fordulónapon már nem vonja le a rendszer tőled a havidíjat. Amikor lemondod, annak a hónapnak az utolsó napjáig még a csoportban maradhatsz, ám a következő hónap elsejével kiléptetünk és már nem fogsz hozzáférni a tartalmakhoz. Lemondani a jelentkezéskor kapott e-mailben található linkek keresztül tudod, vagy írj nekünk e-mailt a hello@nokazuton.hu címre és segítünk.

Bármikor jelentkezhetsz, tagsági díjad beérkezése után megkapod a csoportba való belépéshez szükséges információkat, valamint a hónaphoz tartozó térképet és matricacsomagot. 

Bármeddig! Minden hónapban új tematikával, új feladatokkal jelentkezünk, így csak rajtad múlik, hogy meddig haladsz az önfejlődés útján. A próbahónap után, amennyiben maradsz közösségünk tagja, már csak egyszer kell rendezned a havi díjat, utána a rendszer már automatikusan megújítja, így a jelentkezés után ezzel már nincs dolgod. 

Igen, de a számlázási címnek csak magyarországi címet tudunk elfogadni, matricacsomagodat pedig nem postán küldjük, hanem online kapod meg, letölthető formátumban, amit te tudsz majd kinyomtatni és felragasztani. Ha ragaszkodsz a postán küldött matricákhoz, azt különdíj ellenében tudjuk neked postára adni. Amennyiben nincs magyarországi címed, vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@nokazuton.hu e-mail címen, és találunk megoldást.

További kérdésed van?

Aki segít neked

Vanda Anita, az Inspirációk Élménystúdió rendezvényszervezője, a Nők az úton és a Csorba Anita podcast csatorna gyártásvezetője, és az útON önmagadhoz kihívás társszervezője.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Tarts velünk az úton!

REGISZTRÁCIÓ

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot és várunk szeretettel a kihívásba.