Kapcsolat

Iratkozz fel, tarts velünk, menjünk együtt az úton!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

  • hello@nokazuton.hu

Iratkozz fel a csatornáinkra!

Az adásokat meghallgathatod telefonos applikáción keresztül is.

Ha iPhone-od van

Az Apple Podcast applikáció minden iPhone telefonon alapértelmezetten megtalálható. 1. Lépj be! 2. A kereső ikonra kattintva keresd meg a Nők az úton csatornát! 3. Nyomd meg a feliratkozás gombot! Ezután megtalálod a csatornát a saját könyvtáradban, meghallgathatod bármelyik részt, értesítést kapsz az új adásokról. Ha wifi közelben az adás melletti felhőre kattintasz, akkor letöltődik a telefonodra és bármikor, bárhol, internet nélkül meghallgathatod.

Ha más telefonod van

Töltsd le az ingyenes SoundCloud applikációt. 1. Lépj be! 2. A kereső ikonra kattintva keresd meg a Nők az úton csatornát! 3. Nyomd meg a feliratkozás gombot! Ezután megtalálod a csatornát a saját könyvtáradban, meghallgathatod bármelyik részt, értesítést kapsz az új adásokról. Ha wifi közelben az adás melletti felhőre kattintasz, akkor letöltődik a telefonodra és bármikor, bárhol, internet nélkül meghallgathatod.

A podcast adásokat okostelefonodon, tableten vagy számítógépen hallgathatod otthon, munkahelyen, vezetés vagy éppen sportolás közben. Interneten éred el az adásokat, de ha letöltöd, már internet nélkül is hallgathatod.

Kattints a podcast adások menüpontra, és válaszd ki azt az adást, amely szimpatikus. Ezután az oldal tetején meghallgathatod az aktuális részt, lejjebb görgetve elolvashatod róla a cikket, illetve az oldal alján megnézheted a videót. Ezenkívül a Youtube csatornánkon is megnézheted a videót. 

Az adásokat meghallgathatod telefonos applikáción keresztül is: iTunes-on (iPhone telefonokban benne van) vagy töltsd le az ingyenes SoundCloud applikációt. Ezeken keresztül akár internet nélkül is hallgathatod az adásokat, illetve minden csütörtökön értesítést kapsz, ha megjelent az új rész.

Miután feliratkozol a csatornánkra, értesítéseket kapsz az új részekről, letöltheted az adásokat a telefonodra, amiket ezáltal internet nélkül is akkor és ott hallgatsz meg, amikor és ahol akarod. Mondjuk útközben, melóban, sportolás közben, munkába menet a kocsiban, iskolába menet a metrón, esetleg este az ágyban.

Az a legjobb a Nők az útON podcast csatornában, hogy kényelmes fogyasztani a tartalmát (a telefonod mindig ott van a zsebedben, táskádban), önfejlesztő, szórakoztató és csak 20-25 perces egy podcast adás. Minden az idődhöz és a kényelmedhez igazodik, illetve szórakoztatva fejleszt! A Nők az útON podcast adásai gondolatébresztő csevegések, aminek a tartalmát útravalóként magaddal viheted a saját (élet)utadra.