Barion Pixel

Kapcsolat

Iratkozz fel, tarts velünk, menjünk együtt az úton!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Az adásokat legkényelmesebben telefonos applikáción keresztül hallgathatod meg.

Ha iPhone-od van

Az Apple Podcast applikáció minden iPhone telefonon alapértelmezetten megtalálható. 1. Lépj be! 2. A kereső ikonra kattintva keresd meg a Nők az úton csatornát! 3. Nyomd meg a feliratkozás gombot! Ezután megtalálod a csatornát a saját könyvtáradban, meghallgathatod bármelyik részt, értesítést kapsz az új adásokról. Ha wifi közelben az adás melletti felhőre kattintasz, akkor letöltődik a telefonodra és bármikor, bárhol, internet nélkül meghallgathatod.

Ha bármilyen más telefonod van

Számos applikációt használhatsz: Spotify, Anchor, Google Podcast stb.

Töltsd le az ingyenes applikációt. 1. Lépj be! 2. A kereső ikonra kattintva keresd meg a Nők az úton csatornát! 3. Nyomd meg a feliratkozás gombot! Ezután megtalálod a csatornát a saját könyvtáradban, meghallgathatod bármelyik részt, értesítést kapsz az új adásokról. Ha wifi közelben az adás melletti felhőre kattintasz, akkor letöltődik a telefonodra és bármikor, bárhol, internet nélkül meghallgathatod.

A podcast adásokat okostelefonodon, tableten vagy számítógépen hallgathatod otthon, munkahelyen, vezetés vagy éppen sportolás közben. Interneten éred el az adásokat, de ha letöltöd, már internet nélkül is hallgathatod.

Kattints a podcast adások menüpontra, és válaszd ki azt az adást, amely szimpatikus. Ezután az oldal tetején meghallgathatod az aktuális részt, lejjebb görgetve elolvashatod róla a cikket, illetve az oldal alján megnézheted a videót. Ezenkívül a Youtube csatornánkon is megnézheted a videót. 

Az adásokat meghallgathatod telefonos applikáción keresztül is: Apple PodcastSpotifyAnchorGoogle Podcast és még 9 másik lejátszón

Miután feliratkozol a csatornánkra, értesítéseket kapsz az új részekről, letöltheted az adásokat a telefonodra, amiket ezáltal internet nélkül is akkor és ott hallgatsz meg, amikor és ahol akarod. Mondjuk útközben, melóban, sportolás közben, munkába menet a kocsiban, iskolába menet a metrón, esetleg este az ágyban.

Az a legjobb a Nők az útON podcast csatornában, hogy kényelmes fogyasztani a tartalmát (a telefonod mindig ott van a zsebedben, táskádban), önfejlesztő, szórakoztató és csak 20-25 perces egy podcast adás. Minden az idődhöz és a kényelmedhez igazodik, illetve szórakoztatva fejleszt! A Nők az útON podcast adásai gondolatébresztő csevegések, aminek a tartalmát útravalóként magaddal viheted a saját (élet)utadra.