Barion Pixel

ÁSZF

Általános szerződési feltételek

Jelen Jogi Nyilatkozat kiterjed a nokazuton.hu domain név összes aloldalára és összes aldomain nevére, valamint az aldomainek aloldalaira, és az említett oldalakon elérhető, vagy onnan letölthető anyagokra, információkra.

A Jogi Nyilatkozat érvényes 2021. Március 1-től visszavonásig.

Szlafkai Éva e.v. fenntartja magának a jogot a Jogi Nyilatkozat előzetes bejelentés nélküli és egyoldalú módosítására.

A honlap kezelői:

Szlafkai Éva e.v.
Hivatalos székhelye: 2851 Környe, Kisfaludy köz 1.
Elérhetősége: hello@nokazuton.hu, +36 20 9354 684
Adószáma: : 66853699-1-31 | HU66853699
Bankszámla száma: Szlafkai Éva – Erste bank | 11600006-00000000-43232972

Inspriációk Média Kft. (Adatkezelő személy neve: Csorba Anita)
Székhelye: 1196 Budapest, Kossuth Lajos Utca 158.
Elérhetősége: hello@csorbaanita.hu
Adószáma: 25599284-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-284479

A tárhely-szolgáltató:
MICROWARE HUNGARY KFT.
1148 Budapest, Fogarasi út 3-5.
+36 – 1 – 432 – 3236
domreg@microware.hu
Adószám: 13128113-2-42

Online számlázó program:
Számlázz.hu (üzemeltető: KBOSS.hu Kft., adószám: 13421739-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-101824l, székhely: 2000 Szentendre, Táltos u. 22/b),

A regisztrációkat (űrlapokat) kezelő szolgáltató – adatfeldolgozó: Salesautopilot Kft. (1024 Budapest, Félemelet 4., Margit krt. 31-33., 5829 Egyéb szoftverkiadás ),számlázz.hu (üzemeltető: KBOSS.hu Kft., adószám: 13421739-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-101824, székhely: 2000 Szentendre, Táltos u. 22/b),

Felhasználó, amennyiben belép a Szolgáltató által üzemeltetett weboldalra/honlapra, vagy annak tartalmát bármilyen módon olvassa – akkor is, ha nem regisztrált felhasználója a weboldalnak/honlapnak, a Szabályzatban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a Felhasználó nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a weboldal tartalmának megtekintésére.

A honlapot mindenki csak saját felelősségére látogathatja.

A honlapon található információt, önismerettel, életvezetéssel kapcsolatos tippet és tanácsot a Felhasználó saját felelősségére próbálhatja ki, a Szolgáltatót felelősség nem terheli.

Változtatás joga és felelősség kizárása

Szerző fenntart magának minden jogot a weboldal/honlap, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében.

A weboldalon található információk előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát Szerző fenntartja.

A megvásárolható szolgáltatások köre (továbbiakban: Szolgáltatás)

Egy, a honlap kezelői által létrehozott, zárt Facebook csoportba való belépés, ahol önfejlesztéssel kapcsolatos tippek, tanácsok, hang- és videóanyagok kerülnek megosztásra a honlap kezelői részéről. 

A Honlap üzemeltetője jogosult a Szolgáltatás tartalmát egyoldalúan megváltoztatni, illetve jogosult a Szolgáltatás nyújtását felfüggeszteni, abbahagyni.

A Honlap üzemeltetője kizárólagos tulajdonosa a Honlapnak. A Honlap üzemeltetőjének kifejezett írásbeli előzetes hozzájárulása nélkül sem jogi, sem természetes személy nem jogosult a www.nokazuton.hu domain alatt található anyagok bármilyen jellegű használatára.

A Szolgáltatást kizárólag természetes személyek vehetik igénybe.

A gyakorlatokat mindenki saját felelősségére végezheti.

A Honlap egyes szolgáltatásainak megvásárlásával a Felhasználó és a Honlap üzemeltetője között szerződés jön létre.

A szerződés alapján a Felhasználó jogosulttá válik a Szolgáltatás (előfizetéses) igénybevételére. A szerződés határozatlan időre jön létre.

A szerződés tárgya

Előfizetéses program esetén

A Felhasználó megbízza a Szolgáltatót a Szolgáltatás keretében önfejlesztéssel és önismerettel kapcsolatos anyagok elkészítésével és a Szolgáltatáson keresztül történő rendelkezésre bocsátásával. A szerződés tárgyát képezik a Szolgáltatáson keresztül a Szolgáltató által elkészített, és a zárt Facebook csoportban közzétett anyagok. A Szolgáltatás kizárólagos nyújtója Szlafkai Éva egyéni vállalkozó és az Inspirációk Média nevében Csorba Anita, aki a megbízást kifejezetten elfogadja.

A szerződés létrejötte

A Szolgáltató és a Felhasználó – a továbbiakban együtt: „Szerződő Felek” – között ráutaló magatartással, a Felhasználó által a nokazuton.hu weboldalon, vagy annak aloldalán található jelentkezési lap kitöltésével, és a „Csatlakozok” gomb lenyomásával jön létre.

A Felhasználó jelen szerződés elfogadásával nyilatkozik arról, hogy cselekvőképessége, illetve szerződéskötési képessége nincs korlátozva. A jelentkezés során a látogató által megadott adatoknak hiánytalannak és valósnak kell lenniük. A látogató nyilatkozik arról, hogy az így megadott adatok hiánytalanok és valósak.

A Szolgáltató a beérkezett jelentkezéseket haladéktalanul megvizsgálja, és azok megérkezését visszaigazolja. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a beérkezett regisztrációt indoklás nélkül elutasítsa. Az elfogadott regisztrációk elektronikus levélben kerülnek visszaigazolásra.

Árak/fizetési lehetőségek

Előfizetéses program esetén

Havi tagság esetén a Szolgáltatás nyújtásáért a Szolgáltató havonta 4 990 Ft megbízási díjra jogosult.

Havi tagság esetén kizárólag bankkártyás fizetés lehetséges a Barion rendszerét használva. A regisztráció során a Felhasználónak meg kell adnia érvényes bankkártya adatait. A Felhasználó kijelenti, hogy a megadott bankkártyaadatok valósak, és a megadott bankkártyával jogszerűen rendelkezik. “Barion Payment Zrt.” fog szerepelni a vásárló által kapott bankszámlakivonatokon, mint elfogadóhely.

A “Csatlakozom” gombra kattintva és a Barion felületén megtörténik az első havidíj kifizetése (4990 Ft), ez lesz az előfizetés első vagy fordulónapja. Ez az előfizetés automatikusan meghosszabbodik 30 naponta. A Szolgáltató a havonta esedékes díjat előre, fordulónapkor a Barion fizetési szolgáltatón keresztül vonja le a Felhasználó bankkártyájáról. Az előfizetés legrövidebb időtartama 30 nap. Felmondás hiányában minden 30 napos előfizetés, az aktuális előfizetési időszak utolsó napján, automatikusan, további 30 nappal meghosszabbodik. A Felhasználó az adott előfizetési időszak utolsó napjáig (30 napon belül) jogosult az előfizetést lemondani. Ebben az esetben az előfizetés nem hosszabbodik meg, az adott időszak utolsó napján megszűnik.

A lemondást a jelentkezéskor kapott e-mailben lévő “Lemondás” linkre kattintva tudja könnyedén lemondani bármikor.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Felmondás/garancia

Előfizetéses program esetén

Havi tagság esetén bármikor fel lehet mondani a szerződést, és ezzel megszűntetni az automatikus díjlevonást. A fordulónap előtti napig e-mailben kell jeleznie a Felhasználónak felmondási szándékát a hello@nokazuton.hu e-mail címre vagy a lemondást a jelentkezéskor kapott e-mailben lévő “lemondás” linkre kattintva tudja könnyedén lemondani bármikor. A havi tagság esetén nincs pénzvisszafizetési garancia, mivel ez egy online szolgáltatás.