Barion Pixel

A szimpatikus emberek 11 szokása – Forbes cikk kibeszélő

Milyen számunkra a szimpatikus ember, hogyan viselkedik, miért felkelti a szimpátiánkat és vajon mit tanulhatunk tőle? A Business Insider összegyűjtötte a szimpatikus emberek 11 eltanulható szokását, amit a Forbes lefordított, mi pedig kibeszéljük. Tartsatok velünk!

1. Önmagukat adják

Elég magabiztosak ahhoz, hogy jól érezzék magukat a saját bőrükben. Az emberek vonzódnak azokhoz, akik mernek önmaguk lenni.

Nehéz kedvelni valakit, ha nem lehet tudni, hogy ki is ő és mit is érez valójában.

2. Kérdeznek

Sokak kommunikációs problémája, hogy amikor a másik beszél hozzájuk, nem tudnak figyelni, mert arra összpontosítanak, hogy mit fognak mondani legközelebb. Mindenki szereti azt érezni, hogy figyelnek rá. Ha valaki mesél neked, ne csak hallgasd, hanem tegyél fel minél több kérdést is! Ez egyrészt segít abban, hogy felvedd a fonalat, ha véletlenül nem tudnál figyelni egy-két mondatnál, másrészt érezteted, hogy valóban érdekel a másik mondanivalója.

3. Nem ítélkeznek

Ahhoz, hogy minél több és jobb minőségű emberi kapcsolatod legyen, legyél nyitott mások gondolataira, véleményeire és világnézetére is. A nyitott gondolkodásmód létfontosságú lehet egy munkahelyen: az új ötletekhez és a segítséghez való hozzáférést jelenti.

Folytasd itt a cikk elolvasását, illetve hallgasd meg a véleményünket a témáról és az egyes tulajdonságokról az adásban. Kibeszéljük!

Tarts velünk az úton ma is!

Mindenképpen hallgasd meg ezt a legújabb Nők az úton podcast adást azon a csatornán, ahol a legkényelmesebb neked: Anchor, Apple Podcast, Spotify, Google podcast, stb.

SZÓLJ HOZZÁ A TÉMÁHOZ!