Barion Pixel

“A 21. századhoz sokkal jobban illik a szabadúszó életforma” Vendég Filep Szilvi

Egyre fontosabb a szabadságunk, az, hogy mi dönthessünk az időnk és a tevékenységünk felett, hogy rugalmasabban gondolkodjunk a munkavégzésünk helyszínét és módjait illetően. Sokan irigylik a szabadúszókat a karrieréletmódjuk miatt, de vajon mi van a látszat mögött és hogyan induljunk el, ha mi is erre az útra lépnénk? Mai vendégünk Filep Szilvi, aki a szabadúszás egyik emblematikus hazai figurája. Szilvi évek óta aktívan támogatja a hazai freelancer közösségépítést, tudásmegosztást, többek között rendezvényekkel és az általa alapított FreelancerBlog-gal. A 21. századra egyre inkább jellemző karrieréletformáról beszélgetünk a mai adásban, a szabadúszásról.

Az alábbi szikracikkben is olvashatsz Szilvitől klassz gondolatokat, úgy, mint ez is:

Ennek az életmódnak, munkavégzési formának a képviselői olyan, a lehetőségekre nyitott, kreatív emberek, akik aktívan keresik a módját annak, hogy hogyan kell és lehet élni a 21. század meglehetősen gyorsan és szeszélyesen változó körülményei között.

Szilvi is részt vesz az Útravaló Konferencia&Workshop rendezvényen “Az én utam, az én márkám” c. kerekasztal beszélgetésben június 17-én.

I. ÚTRAVALÓ ONLINE KONFERENCIA&WORKSHOP https://nokazuton.hu/utravalokonferencia

Tarts velünk az úton és hallgasd meg ezt a Nők az úton podcast adást itt a weboldalon, vagy azon a csatornán, ahol a legkényelmesebb neked: Anchor, Apple Podcast, Spotify, Google podcast, stb.


FreelancerBlog: https://freelancerblog.hu/
Freelancer Frekvencia podcast: https://podtail.com/podcast/freelancer-frekvencia/

SZÓLJ HOZZÁ A TÉMÁHOZ!