Barion Pixel

Hogyan tudjuk magunkból kihozni a legtöbbet, miként tudjuk elfogadni önmagunkat, milyen lehetőségeket érdemes kihasználnunk és hogyan tudjuk megerősíteni az önbizalmunkat? Hogyan tanuljuk meg a negatív belső monológokat pozitív párbeszéddé formálni? Nőként mindig meg kell felelnünk? Kényes kérdések. Éppen ezért hívtuk vendégül Kollár Anna self-love coachot, a Modern Istennők Kézikönyvének íróját, hogy segítsen tájékozódni a témában. Tarts velünk, menjünk együtt az úton!

Modern Istennők | szépség | Szeretem magam! | coaching folyamat | önbizalom növelés | boldogság

Te mit mondasz magadnak, amikor reggel belenézel a tükörbe? Észreveszel magadon valami szépet, belemosolyogsz a tükörbe, pozitív gondolataid vannak magaddal kapcsolatban vagy inkább ilyenek járnak a fejedben: “Ma is de szarul nézek ki!”, “Úristen, hogy áll a hajam!”? Majd amikor munkába induláskor ismét belepillantasz a tükörbe, mit mondasz? “Ma is remekül nézek ki, milyen klasszul kiemeli a szemem színét ez a blúz!” vagy inkább ilyesmi villan át az agyadon, hogy “Ebben a szoknyában túl vastag a combom, és a hasam is hájasabbnak tűnik. Mindegy, már nincs idő átöltözni!”.

Ha abba a táborba tartozol, akik inkább negatív belső monológokat folytatnak le, akkor bizony üdv a női szakaszban, mert mi nők szeretjük kínozni magunkat, és mindig találni magunkkal kapcsolatban valami kifogást. Pedig amit magadnak mondogatsz, lassan a valóságoddá válik, rontja az önbizalmad és rányomhatja a bélyeget az egész napodra. Sőt! Az egész életedre. Szóval ügyelj a gondolataidra! 🙂

Ezt az elégedetlen hozzáállást már gyerekkorból cipeljük magunkkal a felnőtt létünkbe, ahol a sok szerepnek való megfelelés és egyéb elvárás csak tetézi az önképünkben dúló kuszaságot.

Női önbizalom: hiánycikk

A nőknek nagyobb a megfelelési vágyuk és túl sok velük szemben az elvárás. Talán ez okozza a túlzott elégedetlenséget is és az önbizalomhiányt. A helyzeten pedig nem segít a social média filterezett világa sem…

Mit tegyünk akkor? Például ideje megedzeni a “Szeretem magam!” izomcsoportot és van még bőven javaslat Kollár Anna, self-love coach eszköztárában. Hogy pontosan mi a teendő, elhangzik a mostani podcast adásban. Hallgasd meg akár itt az oldal tetején, az iTunesban vagy a Soundcloudon, illetve megnézheted az alábbi videón is.

Ha szeretnél még többet megtudni a témáról, látogasd meg Anna honlapját: http://kollarannacoach.hu

 

 

SZÓLJ HOZZÁ A TÉMÁHOZ!