Barion Pixel

“Vizsgáljuk felül, hogyan vagyunk jelen a digitális térben!” Tatár Csilla

Ha születésétől 6 éves koráig csak heti egy képet posztolunk, máris 300 fotót osztottunk meg a gyerekünkről. 

Több tízmillió képet és videót töltünk fel a közösségi oldalakra, és habár felnőttként saját felelősségünk, hogy mit teszünk közzé, de vajon gondolunk-e arra, hogy milyen veszélyeknek tesszük ki a gyerekeinket, ha róluk töltünk fel valamit? Hogyan lehetünk tudatos digitális szülők, akik felelősen viselkednek az online térben és gondoskodnak a gyermekeik biztonságáról is? A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány és a Magyar Telekom közös kampányának egyik nagykövete Tatár Csilla, aki kétgyermekes anyukaként arra törekszik, hogy tudatos digitális szülő legyen. (Az adás póthanggal került megosztásra, ami az élvezetes hallgatás rovására mehet. Elnézéseteket kérjük!)

A kihívás júliusi témája az KOMMUNIKÁCIÓ és a negyedik hét fókusza a digitális tudatosság. Ebben a kérdéskörben lesz a segítségünkre útitársként A HÉT VENDÉGE, Tatár Csilla műsorvezető, és a digitális szülőség nagykövete. Üdvözlünk az adásban, Csilla.

Kérdőív: https://tudatosdigitalis.hu/

Nemrég vendégünk volt dr. Bárdossy-Sánta Nóra a Hintalovon Gyermekjogi Központjának vezetője, akivel egy kicsit más oldalról érintettük a témák.

Tarts velünk az úton kéthetente csütörtökön!

Hallgasd meg ezt a Nők az úton podcast adást itt a weboldalon, a Youtube-on, vagy azon a podcast lejátszón, ahol a legkényelmesebb neked: AnchorApple PodcastSpotifyGoogle podcast, stb.

SZÓLJ HOZZÁ A TÉMÁHOZ!