Barion Pixel

“A szokásaink alapján határozzuk meg magunkat” Kenyeres András

Milyen hozzáállás kell ahhoz, hogy eredményesebbek legyünk a munkánkban, elégedettebbek az életünkkel és bármilyen helyzetben vissza tudjuk szerezni a motivációnkat? Győztes gondolkodás. A sikeres sportolók mentális felkészülése során az alábbi 11 lépést teszik meg mindezek érdekében, amelyből mi, civilek is sokat tanulhatunk, fejlődhetünk.

Kenyeres András, business coach, a magyar férfi vízilabda-válogatott mentáltrénere azt mondja a Győztes gondolkodás c. könyvében, hogy az alábbi 11 lépés közelebb visz bennünket – legyünk bár sportolók vagy civilek – a nyerő szériához, egy győztes állapothoz. Hogy kit győzünk le? Leginkább saját magunkat, hogy egy elégedettebb éltet élvezhessünk, amelyben jól érezzük magunkat.

  1. Nyiss! Élet a komfortzónán túl
  2. Írd át! Szemléletmód
  3. Tervezz! Célok
  4. Oszd be! Időbeosztás
  5. Összpontosíts! Fókuszálás
  6. Szokj hozzá! Szokások

A listáért és a mögötte lévő gondolatokért hallgasd meg a mai adást, amelyben Andrással beszélgettünk.

Szikracikk a témában: https://365letszikra.hu/gyoztes-gondolkodas/ Kenyeres András weboldala: https://kenyeres.com/

Carol Dweck TED-előadása, amit szintén említünk: https://www.ted.com/talks/carol_dweck_the_power_of_believing_that_you_can_improve?language=hu

Tarts velünk az úton ma is, ahogy minden csütörtökön!

Hallgasd meg ezt a Nők az úton podcast adást itt a weboldalon, vagy azon a podcast lejátszón, ahol a legkényelmesebb neked: AnchorApple PodcastSpotifyGoogle podcast, stb.

SZÓLJ HOZZÁ A TÉMÁHOZ!